03.02.2016 23:07

GȘA Nucet, locul 8 la Winter Cup

GȘA Nucet, locul 8 la Winter Cup
Galerie foto

❚ Echipa antrenată de Marius Rotaru a terminat grupa pe locul 2, însă a pierdut apoi cu Dinamo și Petrolul Ploiești, cu ultima cedând la lovituri de departajare ❚ Cealaltă echipă din județ participantă la turneul de la Brașov, CSȘ Târgoviște, s-a clasat la final pe locul 11

LIVIU DOBRE


La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc la Brașov Winter Cup pentru copii născuți în 2003, la care au participat și două echipe dâmbovițene, CSȘ Târgoviște și Grupul Școlar Agricol Nucet. Un parcurs ceva mai bun a avut GȘA Nucet, care a ocupat la final locul 8. Echipa antrenată de Marius Rotaru s-a aflat în grupa A, iar după trei victorii cu Primavera Deva (1-0), Colțea Brașov (3-2) și CSȘ Pașcani (3-1) și o înfrângere cu Steaua București (1-2) a terminat grupa pe locul 2. În semifinalele pentru locurile 5-8, echipa dâmbovițeană a dat piept cu Dinamo București, în fața căreia a cedat cu 2-0, pentru ca apoi, în lupta pentru locurile 7-8, să piardă și în fața Petrolului Ploiești, la loviturile de departajare, cu 9-8, după ce scorul la finalul timpului regulamentar de joc a fost 3-3.

CSȘ Târgoviște, locul 11

CSȘ Târgoviște a făcut parte din grupa C, una extrem de puternică. După 1-1 cu FC Brașov, 1-5 cu Dinamo București, 7-2 cu Stars Brăila și 0-5 cu LSK. Csikszereda Miercurea- Ciuc, formația antrenată de Cosmin Toboșaru a încheiat pe locul 3 în grupă, cu patru puncte acumulate, primele două poziții fiind ocupate de Dinamo (12 puncte) și Miercurea-Ciuc (9 puncte). În semifinalele pentru locurile 9-12, CSȘ Târgoviște a pierdut cu 3-0 în fața celor de la Colțea Brașov, obținând apoi o victorie cu CS Brașovia, scor 5-1, în lupta pentru locurile 11-12. Cel mai bun marcator al echipei târgoviștene la acest turneu a fost Tolea, cu șapte goluri, care a reușit să înscrie cinci numai în parttida cu Stars Brăila. Ceilalți marcatori au fost Cristea (3), Petre (2), Ivașcu și Stoian.