22.05.2015 00:16

Grozavu și Plăiașu, posibilii candidați PNL la Primăria Târgoviște

Grozavu și Plăiașu, posibilii candidați PNL la Primăria Târgoviște
Galerie foto

❚ Cei doi vor fi incluși în sondajul de opinie pe care îl va comanda PNL Dâmbovița, pentru a afla care dintre ei se bucură de mai multă notorietate ❚ Ultimul cuvânt, însă, va fi al conducerii centrale a partidului, care va decide pe cine aruncă în lupta electorală pentru Primăria municipiului reședință de județ

ANA MARIA POPESCU


PNL Dâmbovița încă nu a decis pe cine aruncă în lupta electorală pentru Primăria Târgoviște, care va avea loc în prima jumătate a anului viitor! Dacă PSD și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, liberalii dâmbovițeni încă își mai testează posibilii candidați.

Partidul Național Liberal Dâmbovița nu a reușit până acum să se hotărască asupra unui candidat, acesta fiind motivul pentru care va apela la un sondaj de opinie, pentru a afla care dintre liberalii vizați de conducerea formațiunii politice sunt mai cunoscuți și se bucură de mai multă notorietate în rândul târgoviștenilor.

Decizia finală asupra desemnării candidatului o va lua însă conducerea centrală a partidului. Până acum este cert doar că Gabriel Plăiașu și Gabriel Grozavu vor fi introduși în sondajul de opinie pe care îl va comanda PNL Dâmbovița.

 

„Mi-am manifestat disponibilitatea pentru sondajul de opinie”

„Sunt mai multe variante pentru candidaturi. Dacă Partidul Național Liberal îmi va solicita să candidez la primărie nu o să mă dau la o parte. Partidul Național Liberal are de unde alege la momentul acesta un candidat pentru Primăria Târgovi ște. Nu se organizează în momentul de față niciun sondaj de opinie pentru primăria municipiului, probabil că acest lucru se va întâmpla în toamnă, în septembrie mai exact. Mi-am manifestat disponibilitatea pentru sondajul de opinie”, a precizat vicepreședintele Comitetului Județean Executiv al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

 

„Dacă se va considera că trebuie să intru în această luptă, cu mare plăcere”

„Am fost tot timpul om de partid, indiferent în ce poziție am fost în PNL. Cu certitudine, dacă se va considera de către PNL că va trebui să intru în această luptă, cu mare plăcere. Fac precizarea că desemnarea candidatului la primărie, în municipiile reședință de județ, se va face, bineînțeles, în urma unei cercetări sociologice ample de către Biroul Politic Național. Nu înseamnă că dacă este măsurat într-un sondaj de opinie, cu certitudine dacă obții cea mai bună intenție de vot ești automat și candidat, fiindcă sunt mult mai multe aspecte după care se desemnează candidații, mai multe criterii: trendul pe care-l va avea, notorietatea”, a completat consilierul județean PNL, Gabriel Grozavu.