25.08.2016 00:07

Grigore și Neagoe nu pot fi recuperați

Grigore și Neagoe nu pot fi recuperați
Galerie foto

❚ Primul riscă să rateze tot turul de campionat, după ce a suferit la meciul cu Berceni o entorsă de gradul 3, cu ligament colateral afectat, fiind suspect și de o leziune pe os

C.M.


Staff-ul medical al Chindiei speră să repună pe picioare cât mai mulți din jucătorii care acuză accidentări, iar pe doi dintre ei sunt șanse foarte mari să-i vedem sâmbătă, la meciul cu Academica Clinceni. Absenți la ultima partidă, cu ACS Berceni (1-0), Cristi Cherchez și Denis Ispas e posibil să revină în echipa de start pentru jocul cu Clinceni, care a susținut aseară restanța cu Luceafărul Oradea (2-1).

Din păcate, accidentările lui Adi Grigore și Andrei Neagoe sunt mult mai serioase, cel puțin primul riscă să rateze tot turul de campionat. „Grig” a suferit la meciul cu Berceni o entorsă de gradul 3, cu ligament colateral afectat, fiind suspect și de o leziune pe os. Nici Neagoe nu poate fi refăcut pentru partida de sâmbătă, un jucător care a arătat destul de bine atât cu ASU Poli, când a fost folosit titular, dar și cu CS Balotești, unde a apărut pe final de meci.