09.08.2018 00:20

Grevă generală în sportul românesc

Grevă generală în sportul românesc
Galerie foto

* S-au alături acțiunii și angajații Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița, hotărâți să își recapete drepturile, să nu mai muncească fără să fie plătiți și solicită plată egală pentru muncă egală

* „Am acceptat prea multe compromisuri, care ne-au transformat într-o masă de manevră și aproape că am început să credem că asta este normalitatea. Suntem determinați să ne obținem drepturile și nu vom da înapoi”, a transmis prin intermediul unui comunicat Andy Nagy, președintele Sindicatului Național Sport și Tineret

C.M.


 

După mai multe acțiuni de protest, salarații din unitățile subordonate Ministerului Tineretului și Sportului și din federațiile sportive naționale au intrat ieri în grevă generală, nemulțumiți că nu s-au făcut progrese în rezolvarea nemulțumirilor.

Li s-au alăturat și angajații Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița, hotărâți să își recapete drepturile, să nu mai muncească fără să fie plătiți și solicită plată egală pentru muncă egală.

Protestul va afecta activitatea din Cluburile Sportive Municipale, Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Casele de Cultură ale Studenților, Complexurile Sportive Naționale și Federațiile Sportive Naționale.

„Am acceptat prea multe compromisuri, care ne-au transformat într-o masă de manevră și aproape că am început să credem că asta este normalitatea. Ministerul Tineretului și Sportului trebui să înțeleagă că suntem determinați să ne obținem drepturile și că nu vom da înapoi”, a transmis prin intermediul unui comunicat Andy Nagy, președintele Sindicatului Național Sport și Tineret.