21.08.2018 00:14

Grădinița 9, aproape de final

Grădinița 9, aproape de final
Galerie foto

*În timp ce dotările pentru grădiniță au fost asigurate din fonduri de la bugetul Consiliului Local Municipal, construcția spațiului a beneficiat de finanțare de la Guvern, prin PNDL

*„Grădinița va avea la dispoziție un nou corp de clădire, parter și etaj, în suprafață utilă de 515,30 mp”, a declarat primarul Cristian Stan, care a inspectat personal lucrările

 

V.A.


În Târgoviște, Grădinița 9 se pregătește să-și deschidă porțile, la începutul noului an școlar, pentru micuții înscriși, cu un nou corp de clădire și un spațiu de joacă proaspăt amenajat.

În timp ce dotările pentru grădiniță au fost asigurate din fonduri de la bugetul Consiliului Local Municipal, construcția spațiului a beneficiat de finanțare de la Guvern, prin PNDL.

Administrația locală, prin primarul Cristian Daniel Stan, a inspectat în dese rânduri șantierul Grădiniței 9 pentru a se asigura că lucrările se află în grafic și că acestea vor fi gata la începutul noului an școlar.

Noul corp de clădire are 4 săli de clasă, cu vestiare și grupuri sanitare

„Am făcut o vizită de lucru la șantierul care vizează lucrările de amenajare a curții Grădiniței nr. 9 (Alexandrina Simionescu Ghica), din municipiul Târgoviște. În câteva zile, va fi finalizat și locul de joacă. Începând cu noul an școlar, grădinița va avea la dispoziție un nou corp de clădire, parter și etaj, în suprafață utilă de 515,30 mp., care va găzdui 4 săli de clasă, cu vestiare și grupuri sanitare. Obiectivul de investiție a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar dotările au fost asigurate din resurse bugetare locale”, a declarat, pe o rețea de socializare, primarul Târgoviștei, Cristian Stan.