30.07.2016 15:27

Goluri contra ratări

Goluri contra ratări
Galerie foto

* Chiar dacă a pierdut în Argeș, Chindia a etalat un joc spectaculos, construit pe foarte multe ocazii, dar și cu un penalty irosit de Pătru

COSTIN MIHAI


 

Chindia nu a arătat deloc rău în ultimul amical al verii, de la Mioveni, chiar dacă a cedat cu 1-3. Târgoviștenii au fost superiori la posesie și la fazele de poartă, nu și la goluri marcate. Asta pentru că s-a greșit în defensivă și s-a ratat exagerat. Argeșenii au deschis scorul prin Vintilă (5), după un luft al lui Ispas, iar apoi și-au mărit avantajul prin I. Stoica (37). Honciu (45) a redus din handicap la ultima fază a primei reprize, după un șut scăpat în poartă de Croitoru, însă Mioveni a revenit rapid la avantajul de două goluri, printr-un penalty transformat de Ayza (48). Pătru (57) a greșit, în schimb, de la punctul cu var, în timp ce Honciu, Vătavu, Cherchez, Neguț și Liviu Mihai au ratat exasperant. Au fost și ceva tensiuni, cu jucători foarte nervoși, retrași imediat de pe teren.

Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, E. Stoica – Rădescu, Boboc, Biceanu, Ayza – Năstăsie, Vintilă. Au mai jucat: O. Popescu, Vișa, Tomozei, Galan, Iancu, Staicu, Șchiopu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia: Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, L. Mihai, Honciu, Neagoe - Neguț, Cherchez. Au mai jucat: Meilă – C. Dinu, B. Dinu, Pencea, Grigore, Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Alte rezultate în amicale

Flacăra Moreni – Flacăra Zăvoiu 8-0 (Negrea, Guță, Iliescu 2, Roman 2, Drăgan, Cîrnaru)

FC Aninoasa - FCM Alexandria 1-0 (D. Cernea)