10.01.2019 00:10

Gloria Cornești țintește un nou titlu județean

Gloria Cornești țintește un nou titlu județean
Galerie foto

❚ „Nu ne poate împiedica nimeni să luăm titlul. Sper să se trezească cei de la AJF și echipele. Am temere de arbitraje, dar poate se va întâmpla ceva miraculos, poate vedem pe cineva anchetat și se potolesc”, a transmis finanțatorul Gloriei Cornești ❚ „Poate au terminat cei de la Gura Șuții mesajele, banii, poate li s-a făcut și lor frig sau frică, și încetează cu astfel de lucruri. Ei sunt singurii care umblă cu lucruri necurate, au mai fost unii, dar s-au potolit, pentru că ne-am distanțat de ei”, a mai spus Nelu Radu

 

COSMIN SAVA

 


 

La fel ca și în sezoanele precedente, Gloria Cornești pare principala favorită la câștigarea campionatului județean, luptând pentru titlu cu Recolta Gura Șuții și Unirea Răcari. Nelu Radu anunță că îi este frică doar de arbitraj, dar speră că nu va mai fi dezavantajat în partea secundă a sezonului. Gloria nu a transferat nimic până în acest moment, iar în privința jucătorilor despre care s-a spus că au semnat cu Pucioasa, situația s-a schimbat. Florentin Niculae e posibil să rămână la Cornești, în timp ce Ionuț Constantin nu mai e dorit la Gloria.

„O să le dau jucătorilor de la Pucioasa salarii duble”

„Transferurile lui Niculae și Constantin la Pucioasa nu s-au perfectat. Florentin Niculae va rămâne la noi, dar pe Constantin nu îl mai vreau. Am fost contactat de Cristi Bălașa, dar după ce știa toată lumea de transferul jucătorilor. Lipsă de respect. Eu am spus că o să le dau jucătorilor de la Pucioasa salarii duble față de ce câștigă ei acolo, dacă aleg să vină la Cornești. Îmi asum ce zic și le transmit să nu mai procedeze așa pe viitor. Jucătorii sunt influențați, îi încântă. Eu le declar public că din lotul mare al Pucioasei se găsesc doi sau trei jucători care să își rotunjească veniturile la Cornești. Să vedem dacă banii publici pot să concureze cu banii privați. Noi suntem în tratative cu doi sau trei jucători, dar nu am pornit campania de achiziții, vom vedea pe cine aducem. Nu ne poate împiedica nimeni să luăm titlul, sper să se trezească cei de la AJF și echipele. Am temere de arbitraje, dar poate se va întâmpla ceva miraculos, poate vedem pe cineva anchetat și se potolesc. Dacă sunt arbitraje corecte, nu avem probleme de a cuceri titlul. Poate au terminat cei de la Gura Șuții mesajele, banii, poate li s-a făcut și lor frig sau frică, și încetează cu astfel de lucruri. Ei sunt singurii care umblă cu lucruri necurate, au mai fost unii, dar s-au potolit, pentru că ne-am distanțat de ei. O să ne iasă C.I.S-ul până în luna februarie”; a transmis finanțatorul Gloriei Cornești.