14.06.2019 00:10

Gloria Cornești joacă pentru promovare cu CSM Slatina

* În sezonul recent încheiat, Gloria a obținut 91 de puncte, după ce a înregistrat 29 de victorii, 4 remize și o singură înfrângere.

* CSM Slatina și-a câștigat toate meciurile din campionat în ultimul sezon, reușind să adune 102 puncte. Totuși, echipa din Olt stă mai prost decât Gloria Cornești la goluri marcate, reușind 175

* „Suntem o echipă profesionistă, avem mulți jucători cu experiență, care au jucat la un anumit nivel, ne dorim cu toții să câștigăm”, a transmis Cosmin Căpățînă.

COSMIN SAVA

Pentru al doilea an consecutiv, Gloria Cornești a reușit să cucerească titlul de campioană județeană, după o luptă interesantă cu Recolta Gura Șuții, purtată până în ultima etapă. Echipa lui Nelu Radu nu a mai repetat scenariul din sezonul trecut, și-a rezolvat problemele, deține Certificat de Identitate Sportivă și poate reprezenta județul la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Adversara dâmbovițenilor va fi campioana județului Olt, CSM Slatina. Partida tur are loc mâine, la Slatina, de la ora 18.00, în timp ce returul se joacă sâmbăta viitoare, de la ora 17.30, la Cornești.

Sezon aproape perfect pentru Cornești

În sezonul recent încheiat, Gloria Cornești a obținut 91 de puncte, după ce a înregistrat 29 de victorii, 4 remize și o singură înfrângere. Echipa lui Nelu Radu a avut cel mai bun atac din serie, cu 180 de goluri marcate, dar și a doua apărare din campionat, cu 34 de goluri primite. Golgheterul echipei și al Ligii a 4-a din Dâmbovița a fost Marian Matei, cu 47 de reușite.

CSM Slatina, adversar puternic

CSM Slatina și-a câștigat toate meciurile din campionat în ultimul sezon, reușind să adune 102 puncte. Totuși, echipa din Olt stă mai prost decât Gloria Cornești la goluri marcate, reușind 175, dar stă mai bine în apărare, cu doar 12 goluri primite. Golgheterul echipei a fost Grigore Ceapă, cu 33 de goluri marcate. Echipa este condusă de fostul jucător al Chindiei Târgoviște, Bobi Verdeș, acesta fiind ajutat de Mircea Voicu. Lotul celor de la CSM Slatina este format din următorii jucători: Precup, Ceapă, V. Preda, Ov. Popescu, C. Radu, Stănică, Tudor, Căpățînă, Bîră, Gavriș, Oprescu, Panait, Stancu, Mateiaș, Andronache, Turlea, Bărbuți, Scheau Prisăceanu, Truscă, Cr. Preda, Mihaiu, Militaru, Manea, Belu.

Își doresc o victorie la scor

Unul dintre jucătorii importanți ai echipei din Slatina, Cosmin Căpățînă, a transmis că își dorește o victorie la scor în tur, pentru a avea un retur liniștit la Cornești.

„Ambele meciuri sunt importante, va fi o calificare în dublă manșă, însă cu toții ne dorim să câștigăm primul meci detașat, să avem un avantaj important pentru retur. Ne așteptăm la un meci greu, este pusă în joc promovarea, dar cred că noi avem mai multe plusuri. Suntem o echipă profesionistă, avem mulți jucători cu experiență, care au jucat la un anumit nivel, ne dorim cu toții să câștigăm, iar aceste lucruri vor cântări foarte mult”, a declarat mijlocașul de la CSM Slatina pentru gazetanoua.ro.

Program complet

Pe lângă duelul dintre Gloria Cornești și CSM Slatina, în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a se mai înfruntă: CSM Bacău - Speranța Dumbrăvița (BT); Viitorul Liteni (SV) - Ozana Tg.Neamț; CSM FC Vaslui - Moldova Cristești (IȘ); Viitorul Ulmeni (MM) - Unirea Mirsid (SJ); CSM Satu Mare - Minerul Rodna (BN); CS Florești (CJ) - CS Sânmartin (BH); Municipal Gheorghieni - Victoria Șelimbăr (SB); Stăruința Zagon (CV) - Olimpic Zărnești; CSM Tg.Mureș - Sportul Petrești (AB); Voința Lupac (CS) - Fortuna Becicherecu Mic (TM); Progresul Pecica (AR) - Retezatul Hațeg (HD); CS Strehaia (MH) - Gilortul Tg.Cărbunești (GJ); Real Bradu (AG) - Viitorul Dăești (VL); Unirea Brânceni (TR) - Tractorul Cetate (DJ); Moștiștea Ulmu (CL) - Carmen București; Recolta Gh.Doja (IL) - Viitorul Pentelimon (IF); AS Mihai Bravu (GR) - CS Blejoi (PH); Universitatea Galați - Fotbal Team Săgeata (BZ); Viitorul Ianca (BR) - Mausoleul Mărășești (VN) și Pescărușul Sarichioi (TL) - Poseidon Limanu (CT).