17.06.2019 00:10

Gloria a luptat onorabil

Gloria a luptat onorabil
Galerie foto

❚ ,,Jucăm cu unii din Dâmbovița, Gloria Cornești, sunt vai mama lor. Poate le dăm 12-0, ca în finala cupei, cu Oporelu”, vorbesc printre picăturile de ploaie câțiva chibiți veniți mai devreme la meci ❚ Bobi Verdeș are la dispoziție un lot foarte solid, cu mult peste nivelul Ligii a 4-a, iar salariile concurează cu Liga a 2-a, mergând până la 5.000 de lei ❚ Gloria Cornești trăiește doar din banii lui Nelu Radu. ,,Primăria nu ne-a decontat până acum nici măcar baremurile de arbitraj”, dezvăluie finanțatorul la interviuri ❚ Va fi foarte greu sâmbătă, la returul din Dâmbovița, însă nu și imposibil. Gloria a avut ghinion la tragerea la sorți, întâlnind unul dintre cele mai puternici cluburi din baraj, care la acest moment ar emite pretenții de promovare, inclusiv la Liga a 2-a


COSTIN MIHAI

 


 

Stadion ,,1 Mai”. Spectatori: 1.000. Au marcat: C. Tudor (36), Căpățână (80). Au arbitrat: Cătălin Buși (Rm. Vâlcea) – Marian Truță (Rm. Vâlcea), Bianca Florea (Ploiești). Observatori FRF: Adrian Vitan (București), Marian Cătănescu (Craiova). Cartonașe galbene: Oprescu (38) / Oprișanu (41), Gae (58), Dragnea (59), Ghiță (86). Slatina: Gavriș – V. Preda, C. Preda, Panait, Stănică – C. Tudor, O. Popescu – Oprescu (61 C. Radu), Precup (70 Bîră), Căpățână (90 Stancu) – Ceapă (84 țurlea). Antrenor: Bobi Verdeș. Cornești: Grigore – Oprișanu, A. Movilă, Fl. Niculae, Dragnea – Gae – Enescu, A. Neguț (78 C. Calofir), Mîndru (82 Ghiță) – M. Matei. Antrenor: Daniel Movilă.

CSM Slatina e cu mult peste nivelul Ligii a 4-a

,,Jucăm cu unii din Dâmbovița, Gloria Cornești, sunt vai mama lor. Poate le dăm 12-0, ca în finala cupei, cu Oporelu”, vorbesc printre picăturile de ploaie câțiva chibiți veniți mai devreme la meci. CSM Slatina a dominat categoric competițiile din Olt, cu victorii pe linie. Bobi Verdeș are la dispoziție un lot foarte solid, cu mult peste nivelul Ligii a 4-a, iar salariile concurează cu Liga a 2-a, mergând până la 5.000 de lei. Reședință de județ, care a avut foarte mulți ani echipă în primele ligi, Slatina beneficiază de o bază de pregătire cum și-ar dori inclusiv Chindia, cu terenuri de antrenament, inclusiv unul sintetic. Gazonul arată excelent, problema e la stadion, care s-a degradat vizibil. Plouă în interioare, cade tencuiala, însă cu îmbunătățiri, poate găzdui inclusiv meciuri de Liga 1.

Gloria Cornești a lăsat o impresie frumoasă

Gloria Cornești trăiește doar din banii lui Nelu Radu. ,,Primăria nu ne-a decontat până acum nici măcar baremurile de arbitraj”, dezvăluie finanțatorul la interviuri. Campioana din Dâmbovița a mers direct la meci, fără să înnopteze la hotel și să efectueze cel puțin un antrenament pe terenul din Slatina. Îmbrăcați sport, dar elegant, jucătorii din Cornești au lăsat o impresie frumoasă atât pe teren, cât și în afara lui. ,,Ne așteptam să vedem o echipă pestriță de țară, însă am descoperit o delegație civilizată”, nu și-au ascuns surpriza persoane din anturajul formației gazdă. Slatina a fost mai bună Slatina a început în forță, ca o mare favorită a barajului, însă Daniel Movilă a așezat bine echipa pe teren. În fața fundașilor l-a distribuit pe Gae, a aglomerat zona mediană și l-a trimis în atac doar pe Marian Matei. Disciplinați și dispuși la efort, dâmbovițenii au rezistat fără gol primit până în minutul 36, când mingea i-a sărit din brațe portarului Grigore până la Cristi Tudor, care a punctat din apropiere, sub transversală. În partea secundă s-a jucat echilibrat o bună parte, după care gazdele au forțat golul doi, însă Grigore a scos excelent la șuturile lui Tudor (72) și Căpățână (75), fiind ajutat și de transversală. Nu a mai avut ce face în minutul 80, când același Căpățână a trimis imparabil, în diagonală, spre vinclu.

Ce ocazie a ratat Calofir!

Replica a venit imediat de la Calofir (81), care a irosit o ocazie gigant, ce ar fi dinamizat returul de la Cornești. Gae a solicitat penalty, Florentin Niculae a finalizat moale dintr-o poziție (82), intenții ofensive care au produs, în schimb, fisuri în defensivă. A urmat o ploaie de ocazii la poarta lui Grigore, care a scos din toate pozițiile, menținând oarecum suspansul pentru retur. Va fi foarte greu sâmbătă, la returul din Dâmbovița, însă nu și imposibil. Gloria a avut ghinion la tragerea la sorți, întâlnind unul dintre cele mai puternici cluburi din baraj, care la acest moment ar emite pretenții de promovare, inclusiv la Liga a 2-a. În condițiile unui adversar mai accesibil, formația din Cornești ar fi avut șanse reale să urce în eșalonul trei. Chiar și așa, echipa lui Nelu Radu a lăsat o impresie frumoasă la Slatina, onorând fotbalul dâmbovițean.