24.10.2014 00:04

Gigi Ionescu, în locul lui Anghelinu

Gigi Ionescu, în locul lui Anghelinu
Galerie foto

❚ „Până la finalul turului de campionat, sarcinile de secretar AJF vor fi preluate de Gigi Ionescu. Dacă Severin nu va mai putea reveni din cauza problemelor de sănătate, vom alege un alt secretar”, ne-a transmis președintele AJF, Emil Tudor

C.M.


 

Din cauza problemelor de sănătate, Severin Anghelinu a renunțat, rând pe rând, la mai multe activități. Inițial s-a retras de la FCM Târgoviște, unde ocupa funcția de organizator de competiții, apoi a întrerupt colaborarea cu „Ziarul Dâmbovița”, urmând să părăsească, aproape sigur, și Asociația Județeană de Fotbal.

„Până la finalul turului de campionat, sarcinile de secretar AJF ale lui Severin Anghelinu vor fi preluate de Gigi Ionescu. Dacă Severin nu va mai putea reveni, vom alege un alt secretar. Cert e că nu va fi nici Gigi Ionescu și nici Tinel Aldea, așa cum am auzit niște zvonuri, trebuie să numim pe cineva care se pricepe în primul rând la contabilitate”, ne-a transmis președintele AJF, Emil Tudor.

Funcția de secretar al asociației este râvnită de mulți, mai ales că este remunerată lunar cu 1.000 lei net, însă atrage multe alte avantaje.