27.10.2020 00:08

Gigi Ionescu îl apără pe Cristi Catană

Gigi Ionescu îl apără pe Cristi Catană
Galerie foto

❚ ,,Unui om, dacă a greșit o dată în viață, nu trebuie să-i iei gâtul. Poate a învățat din greșeală și va avea o comportare fără cusur. Fiecare are dreptul la o a doua șansă. Că numai Dumnezeu este fără de păcat!”, a comentat a comentat secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină ❚ ,,Nu-mi vine să cred că nu cunoști prevederile Statutului AJF Dâmbovița, referitoare la condițiile ce trebuie să îndeplinească un candidat la președinția Asociației! Dacă nu le cunoști, și bag de seamă că nu le cunoști, e trist”, l-a contrat Ionescu pe Ionuț Iugulescu

 

COSTIN MIHAI


Cristian Catană are și prieteni la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, iar unul dintre ei este secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină. Gigi Ionescu a reacționat printr-un comentariu public după declarațiile lui Ionuț Iugulescu, fost arbitru divizionar, acum antrenor și manager la nivelul unui club de juniori, care a pus sub semnul îndoielii intenția lui Catană de a candida pentru funcția de președinte al AJF.

,,Fiecare are dreptul la o a doua șansă”

,,Domnule Ionuț, mă uimești! Nu-mi vine să cred că nu cunoști prevederile Statutului AJF Dâmbovița, referitoare la condițiile ce trebuie să îndeplinească un candidat la președinția Asociației! Dacă nu le cunoști, și bag de seamă că nu le cunoști, e trist... Și să-ți mai dau două exemple: Gică Popescu și Giovani Becali. Amândoi au făcut pușcărie, și știți pentru ce! Iar acum Gică Popescu este președinte de club, în Liga a 4- a (probabil a vrut să spună Liga 1 – Viitorul Constanța), iar Giovani Becali e tot impresar... Concluzie... unui om, dacă a greșit o dată în viață, nu trebuie să-i iei gâtul! Poate a învățat din greșeală și va avea o comportare fără cusur! Fiecare are dreptul la o a doua șansă! Că numai Dumnezeu este fără de păcat!”, a comentat Gigi Ionescu. Aici se impune o precizare, chit că vorbim despre spețe cu totul diferite, în sensul că Gică Popescu și Giovani Becali și-au achitat integral sancțiunile financiare primite.