23.02.2021 00:09

Ghergu aștepta mai mult de la fotbaliștii Chindiei

Ghergu aștepta mai mult de la fotbaliștii Chindiei
Galerie foto

❚ Chindia nu a putut să revină și să egaleze, chiar dacă liderul Ligii I nu a forțat prea tare după ce a deschis scorul ❚ „Așteptam mai mult curaj, mai multă implicare în joc, mai multă atitudine. Ar fi trebuit să începem meciul așa cum l-am terminat, cu mai multă încredere”, a spus Marcel Ghergu,Chindiei ❚ „Dacă ne-am resemna, am sta acasă liniștiți lângă familii și ne-am vedea de alte treburi. S-a îndepărtat locul de play-off, pentru noi n-a fost niciodată un obiectiv”, a transmis și Daniel Florea, atacantul târgoviștenilor ❚ „La faze fixe rămân pe respingere tot timpul, am așteptat să vină mingea la mine, nu m-am gândit de două ori, am încercat șutul la poartă și mă bucur că mi-a ieșit. E foarte important să ne menținem ritmul, să avem minute, să avem constanță”, a spus și Darius Olaru

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a pierdut în etapa cu numărul 24 a acestei stagiuni de Liga I în fața celor de la FCSB, 0-1, într-o partidă disputată pe cel mai mare stadion al țării, National Arena. Darius Olaru a marcat singurul gol al meciului, în prima repriză, și deși a oferit impresia că ar putea obține mai mult în anumite momente ale jocului, Chindia nu a avut forța să revină și să egaleze, chiar dacă liderul Ligii I nu a forțat prea tare după ce a deschis scorul.

Nemulțumirile președintelui Ghergu

Atitudinea jucătorilor de la Chindia l-a nemulțumit pe Marcel Ghergu, care avea alte așteptări de la partida cu FCSB. Ghergu a spus că fotbaliștii Chindiei au părut temători, iar cu o altă abordare, ar fi putut obține mai mult din meciul cu liderul campionatului. „Ce pot să spun? Când joci cu FCSB, care e pe primul loc. A fost un joc rău. Am început foarte greu, am avut prea mult respect pentru adversar. Nu am contat deloc în prima parte a meciului. Nici FCSB n-a arătat foarte bine. Așteptam mai mult curaj, mai multă implicare în joc, mai multă atitudine. Ar fi trebuit să începem meciul așa cum l-am terminat, cu mai multă încredere. După părerea mea, a fost un joc modest din partea ambelor echipe. Ultimele jocuri au arătat că și FCSB are anumite probleme și am sperat să obținem ceva. Nu înțeleg această teamă de adversar.Trebuie să joci dezinvolt, cu mai mult curaj și speculai forma în care era FCSB. Puteai obține ceva mai mult”, a transmis președintele Chindiei.

Florea: „Nu există resemnare”

Chindia a reușit să puncteze în meciul cu FCSB prin Daniel Florea, dar reușita atacantului dâmbovițean a fost anulată, pentru că acesta a trimis mingea în poartă cu mâna. Vârful Chindiei a transmis că există o nemulțumire în cadrul echipei, din cauza ultimelor rezultate, dar că formația târgovișteană va lupta până la final, chiar dacă șansele la play-off s-au diminuat considerabil. „Probabil a fost un declic, am fost deraiați de pe traiectoria pe care intrasem. Suntem prea mici ca să facem față și la astea, există o frustrare, dar ce putem face cu posibilitățile noastre? Vedem la final ce putem face. Nu există resemnare. Dacă ne-am resemna, am sta acasă liniștiți lângă familii și ne-am vedea de alte treburi. S-a îndepărtat locul de play-off, pentru noi n-a fost niciodată un obiectiv. Poate a fost o traiectorie frumoasă de care puteam să ne ținem, dar am fost deraiați de acolo și e greu cu posibilitățile de la Chindia să revii și să faci față. Cum să fie? O centrare foarte bună, am încercat să joc mingea, am fost puțin scos de pe traiectoria mingii și am încercat să o bag cu mâna. Oricum, destul de vigilenți arbitrii, au văzut de la 30 de metri că am atins mingea cu mâna. Existau și niște faulturi la 3 metri de ei și nu le-au văzut. E un paradox și ăsta. Da, a fost intenționat cu mâna, mi-am asumat, nu e nicio problemă. Lupta pe care trebuie să o câștigăm se va da în playout”, a spus Florea.

Olaru: „Mă bucur că mi-a ieșit”

Diferența în meciul de sâmbătă a fost făcută de execuția frumoasă a lui Olaru, iar mijlocașul FCSBului a transmis că încearcă des astfel de șuturi și că este fericit că și-a ajutat echipa să câștige. „Sunt dreptaci de picior, dar în acest sezon nu am reușit să marchez deloc cu dreptul. Doar cu stângul am marcat 4 goluri. La faze fixe rămân pe respingere tot timpul, am așteptat să vină mingea la mine, nu m-am gândit de două ori, am încercat șutul la poartă și mă bucur că mi-a ieșit. E foarte important să ne menținem ritmul, să avem minute, să avem constanță”, a spus și Darius Olaru