23.05.2024 00:13

George Rotaru poate să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni

George Rotaru poate să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni
Galerie foto

Un tânăr care a activat timp de 16 ani în mediul privat, cu o experiență vastă în antreprenoriat, candidează pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele din partea Partidului Social Democrat! Licențiat în științe economice și juridice, specializat în Management, George Rotaru, în vârstă de  36 ani,  născut și crescut  în Vulcana Pandele, unde și-a întemeiat o familie frumoasă, are șanse mari de a câștiga alegerile locale  din 9 iunie 2024 și să aducă schimbarea mult așteptată în administrația locală din comuna Vulcana Pandele! Investițiile în educație, infrastructură, în servicii de calitate pentru cetățeni, fără a neglija domeniul social și cultural  se regăsec în programul electoral al candidatului PSD pentru Primăria Vulcana Pandele, George Rotaru.

„Pe parte de infrastructură, din păcate mai avem străzi în comuna noastră care nu beneficiază de apă potabilă și aici mă refer la satul Toculești, unde, mergând în campanie, am descoperit mai multe probleme. Infrastructura de apă uzată, la fel, este așteptată de locuitorii comunei Vulcana Pandele. Un proiect important este extinderea rețelei de gaz, dar și asfaltarea drumurilor după realizarea infrastructurii reprezintă prioritate pentru noi. Și, unul dintre cele mai importante proiecte este cel al Consiliului Județean, care vizează și comuna noastră, modernizarea drumului DJ712.

În ceea ce privește Învățământul, avem un proiect de reabilitare și extindere a școlii din Vulcana Pandele, început în 2019 și care nici până la acest moment nu este finalizat și va trebui să găsim soluții să îl finalizăm. La fel, școala din Gura Vulcănii unde, de asemenea, trebuie identificate surse de finanțare pentru a o reabilita, dar și pentru a îmbunătăți eficiența energetică la grădinița din Vulcana Pandele. În domeniile social și cultural venim cu o serie de proiecte, cele mai importante fiind înființarea în zona Gura Vulcănii a unei zone de agrement și petrecere a timpului liber. Tot aici avem posibilitatea de a face o bază sportivă, pentru că avem o sală de sport nouă, avem un teren de baschet și tinerii din zona își doresc și un teren sintetic de fotbal.

Vreau să asigur locuitorii comunei noastre de un dialog permanent și să le promit că o să am un dialog cu Consiliul Județean și cu președinte Corneliu Ștefan, pentru că acest lucru o să aducă doar beneficii. Nici acest lucru nu s-a întâmplat în actuală administrație. Vreau să mulțumesc echipei PSD Vulcana Pandele, PSD Dâmbovița, domnului președinte Corneliu Ștefan, pentru încrederea nominalizării mele ca și candidat la funcția de primar”, a transmis George Rotaru, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

Violeta Stanciu