05.11.2020 00:10

Gabi Paraschiv trage un semnal de alarmă

Gabi Paraschiv trage un semnal de alarmă
Galerie foto

❚ Flacăra are meci tare vineri, pe teren propriu, în ultima etapă a turului, pentru că la Moreni vine una dintre echipele puternice ale seriei, CSM Alexandria ❚ „A fost un meci ciudat cu Petrolul Potcoava, din care nu am înțeles mai nimic din ceea ce s-a întâmplat pe teren”, a spus Paraschiv ❚ „Dacă nu te bați pentru primul loc, mai bine te lași, decât să vii și să păcălești fotbalul! În fotbal tot timpul e presiune, cine face față, câștigă!”, a mai transmis antrenorul morenar

 

COSMIN SAVA

 


 

Flacăra Moreni a înregistrat șapte partide consecutive fără înfrângere în campionat, a reușit să se poziționeze pe primul loc în clasamentul Seriei C6, dar seria bună a echipei pregătite de Gabi Paraschiv s-a încheiat în fața unei formații din partea inferioară a ierarhiei, Petrolul Potcoava. Morenarii au cedat, 0-2, înregistrând astfel primul eșec din această stagiune, rezultat care a făcut ca trupa lui Paraschiv să cedeze pentru moment primul loc din clasament. Flacăra are meci tare vineri, pe teren propriu, în ultima etapă a turului, pentru că la Moreni vine una dintre echipele puternice ale seriei, CSM Alexandria. Antrenorul morenar s-a declarat nemulțumit de modul în care au tratat elevii săi partida cu Petrolul Potcoava și anunță că cine nu va evolua cu ambiție și determinare pentru Flacăra, nu va mai face parte din lotul echipei galben-albastre. Paraschiv își dorește promovarea și este conștient că fiecare punct e important în economia clasamentului.

„Flacăra Moreni e mândria unui oraș, nu e nici sanatoriu, nici casă de binefacere”

„A fost un meci ciudat, din care nu am înțeles mai nimic din ceea ce s-a întâmplat pe teren. E clar că sunt foarte supărat și toți trebuie să înțeleagă următorul aspect: Flacăra Moreni e mândria unui oraș, chiar a unei regiuni, și nu poți să nu respecți acest lucru. Nu e nici sanatoriu, nici casă de binefacere, iar când intri pe teren trebuie să dai totul pentru a câștiga, restul sunt doar vorbe. Cine nu face asta, nu va mai apărea în echipă sau în lot, fără nicio excepție. Dacă nu te bați pentru primul loc, mai bine te lași, decât să vii și să păcălești fotbalul! În fotbal tot timpul e presiune, cine face față, câștigă! Sunt zece meciuri într-un an și ne văităm de presiune?! Din această cauză regret cel mai mult absența suporterilor din tribune, pentru că în astfel de momente știau să ne trezească, dar sunt convins că vor rămâne alături de noi, atât timp cât vom fi trup și suflet pentru echipă”, a spus Paraschiv, pentru pagina de Facebook a echipei morenare.