09.01.2020 00:08

Gabi Paraschiv, indicat antrenorul dâmbovițean al anului 2019

Gabi Paraschiv, indicat antrenorul dâmbovițean al anului 2019
Galerie foto

❚ Nu este doar victoria unui antrenor-simbol pentru Moreni, este și succesul unui club-simbol, Flacăra, cu cei mai devotați suporteri din fotbalul dâmbovițean ❚ Flacăra este o familie frumoasă, simbolul din Moreni, steaua care luminează sub Sângeriș. O familie care a făcut scut în jurul unei legende locale, Gabi Paraschiv ❚ „Sunt convins că voturile au venit în cea mai mare parte de la suporterii morenari, oameni care susțin Flacăra din tot sufletul. Iar Flacăra este singura mândrie a orașului ăsta”, a transmis Paraschiv ❚ „Poate că nu meritam eu acest premiu, ținând cont de performanța lui Viorel Moldovan de a promova Chindia în Liga 1, dar sunt bucuros și contează foarte mult pentru mine”, a completat antrenorul formației Flacăra

 

COSTIN MIHAI

 


 

Suporterii morenari au oferit o demonstrație de forță în mediul online și l-au propulsat pe Gabi Paraschiv în postura de CEL MAI BUN ANTRENOR DÂMBOVIȚEAN AL ANULUI 2019!!! Pentru ei este cel mai bun și au ținut să demonstreze asta printr-o mobilizare impresionantă, care i-a adus 641 de voturi (62%) din totalul de 1030 exprimate în duelul final cu Augustin Voinea, cel mai apreciat antrenor de la nivelul Ligii a 4-a. Tehnicianul revelației Roberto Ziduri a atras, la rându-i, multe opțiuni (389 – 38%), însă pe Gabi Paraschiv nu-l bate nimeni ca popularitate în fotbalul dâmbovițean, nici măcar Viorel Moldovan.

Antrenor-simbol, legendă locală!

Nu este doar victoria unui antrenor-simbol pentru Moreni, este și succesul unui clubsimbol, Flacăra, cu cei mai devotați suporteri din fotbalul dâmbovițean. Ei nu solicită demisii după eșecuri, nu-i înjură sau persiflează pe jucători în momentele grele ale meciurilor și nici nu cer favoruri pentru a susține echipa. Flacăra este o familie frumoasă, simbolul din Moreni, steaua care luminează sub Sângeriș. O familie care a făcut scut în jurul unei legende locale, Gabi Paraschiv. Dacă la Liga a 3-a se întâmplă asta, vă imaginați ce ar fi în Moreni, dacă Flacăra ar ajunge în primul eșalon, acolo este acum Chindia?! Flacăra își respectă brandul, lucrează de ani buni la o strategie de promovare inteligentă și profită de orice context pentru a câștiga imagine și respect.

„Premiul contează foarte mult pentru mine! Flacăra este singura mândrie a orașului”

„Le mulțumesc foarte mult celor care miau acordat votul și pentru faptul că au încredere în mine! Asta dovedește că oamenii respectă munca pe care am depuso în toți acești ani. Poate că nu meritam eu acest premiu, ținând cont de performanța lui Viorel Moldovan de a promova Chindia în Liga 1, dar sunt bucuros și contează foarte mult pentru mine. Sunt convins că voturile au venit în cea mai mare parte de la suporterii morenari, oameni care susțin Flacăra din tot sufletul. Iar Flacăra este singura mândrie a orașului ăsta. Faptul că peste 600 de oameni și-au manifestat online încrederea în mine, e de apreciat (s-a votat pe parcursul unei singure zile). Le mulțumesc încă o dată și le sunt recunoscător! Este o onoare, dar și o obligație să muncesc și mai mult, pentru a încerca să le ofer și mai multe bucurii” – Gabriel Paraschiv.