07.01.2019 00:10

Gabi Boriga e băgat la înaintare

Gabi Boriga e băgat la înaintare
Galerie foto

❚ „Nu am nimic să-mi reproșez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el și nici nu i-am transmis că nu mai sunt bani, așa cum s-a spus. Doriți cu orice preț să găsiți un vinovat, însă nu este niciun vinovat”, a transmis Gabriel Boriga la ultima apariție ca invitat al emisiunii Sport Show, pe Columna TV ❚ „Dacă domnul Boriga nu-și reproșează nimic și spune că nu are nicio treabă în Dosarul Dikeoulakos, cum își explică împuternicirea semnată în nume personal, dar sub recomandarea de președinte al CSM Târgoviște, a avocatului turc care a reprezentat clubul la BAT?”, ne-a vorbit direct unul dintre cei implicați în dosar ❚ Gabriel Boriga nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. Dacă, într-adevăr, acesta a semnat documentul publicat, facem precizarea că în acel moment, pe 26 mai 2013, era primarul municipiului Târgoviște și nu președintele CSM Târgoviște, funcție deținută de Ciprian Iugulescu

 

COSTIN MIHAI

 


 

„Nu am nimic să-mi reproșez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el și nici nu i-am transmis că nu mai sunt bani, așa cum s-a spus. Eu nu am știut ce salarii sunt la echipa de baschet, nu m-a interesat acest lucru și nici nu mă interesează. Doriți cu orice preț să găsiți un vinovat, însă nu este niciun vinovat”, a transmis Gabriel Boriga la ultima apariție ca invitat al emisiunii Sport Show, pe Columna TV. Pe documente au semnat foștii angajați ai clubului, președintele Ciprian Iugulescu, directorul sportiv Marius Dobă sau contabila Anca Vrînceanu. Primul a reclamat după mai mulți ani, că i s-a falsificat semnătura în contractul pe care s-a judecat la Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic de la Lausanne. Probabil, însă avem un alt subiect. Iugulescu și Dobă sunt cei mai expuși în acest moment, după ce Tribunalul București a obligat Clubul Sportiv Municipal Târgoviște să-i achite lui George Dikeoulakos suma de 240.000 de euro. Iar primarul Cristian Stan a spus în mod categoric că datoria va trebui plătită de cei care se fac vinovați. În documente, Iugulescu și Dobă apar cu semnături, însă mai sunt și alții implicați.

Boriga nu a dorit să comenteze

„Dacă domnul Boriga nu-și reproșează nimic și spune că nu are nicio treabă în Dosarul Dikeoulakos, cum își explică împuternicirea semnată în nume personal, dar sub recomandarea de președinte al CSM Târgoviște, a avocatului turc (n.r. Ersu Oktay Huduti) care a reprezentat clubul la BAT?”, ne-a vorbit direct unul dintre cei implicați în dosar. „E cel mai simplu să arunci vina în cârca fraierilor, doar că unii nu-s chiar așa de fraieri cum sunt luați. Vreți dovada, poftiți dovada! Puteți să faceți copie, să pozați, singura rugăminte este ca, pentru moment, să nu-mi publicați numele”. Am respectat condiția interlocutorului nostru, ținând cont de greutatea documentului. Gabriel Boriga nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. Dacă, într-adevăr, acesta a semnat documentul publicat, facem precizarea că în acel moment, pe 26 mai 2013, era primarul municipiului Târgoviște și nu președintele CSM Târgoviște, funcție deținută de Ciprian Iugulescu.