16.01.2024 00:09

GȘA Nucet este lider

GȘA Nucet este lider
Galerie foto

* Echipa antrenată de Marius Rotaru are cel mai bun atac din campionat, cu 88 de goluri marcate, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 5 goluri primite

 

Campionatul Județean U15 oferă o nouă ediție interesantă. Sectorul juvenil a căpătat o importanță ridicată pentru cluburile dâmbovițene, astfel că fiecare competiție asigură spectacol, lucru evidențiat și de numărul suporterilor prezenți pe stadioane la meciurile tinerilor fotbaliști, în creștere față de stagiunile precedente. Această ediție a fost dominată în tur de GȘA Nucet, însă sunt patru echipe pe urmele liderului, iar în retur ierarhia poate cunoaște modificări.

Victorii pe linie

Echipa din Nucet are un parcurs perfect, cu 36 de puncte obținute în cele 12 meciuri disputate. Pe locul secund se clasează CSȘ Târgoviște, cu 30 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de CSM Fieni, cu 29 de puncte. Rămâne destul de aproape și Flacăra Moreni, cu 28 de puncte clasându-se pe locul 4. A mai depășit bariera de 20 de puncte și Urban Titu, care se află la cota 22 în acest moment. GȘA Nucet are cel mai bun atac din campionat, cu 88 de goluri marcate, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 5 goluri primite.

Spectacol total

S-au disputat în total 182 de meciuri, iar raportul victoriilor obținute de gazde și de oaspeți este unul foarte echilibrat. Gazdele au câștigat 38 de partide, oaspeții s-au impus de 35 de ori și doar 5 meciuri s-au încheiat la egalitate. S-au marcat în total 517 goluri, o medie de 6.63 goluri pe meci. În prima etapă din retur sunt programate următoarele meciuri: CSȘ Târgoviște - ACS Tărtășești, Unirea Bucșani - CSM Fieni, Unirea Băleni - Kinder Târgoviște, FC Găești - Unirea Bucșani 2, Flacăra Moreni - Urban Titu și Viitorul Petrești - Voința Vișina. Liderul GȘA Nucet stă în runda inaugurală din 2024.

 

 

Cosmin Sava