04.07.2019 00:09

Furtună, mulțumit de varianta Ploiești pentru Chindia

Furtună, mulțumit de varianta Ploiești pentru Chindia
Galerie foto

❚ Această alegere a adus mulțumire în rândurile fanilor târgovișteni, atât datorită condițiilor de care va avea parte Chindia la Ploiești, cât și pentru că distanța este mai mică decât până la Mioveni. ❚ „Sunt atâtea orașe din România cu stadioane noi, de ce să nu avem și noi? Fotbalul în județ e un sport foarte iubit și de interes public”, a transmis Cătălin Furtună. ❚ „Niciodată nu am spus ceva de echipă, de jucători, de antrenori, nu mă bag în acest cadru, antrenorul știe ce are nevoie pentru a câștiga meciurile”, a mai spus vicepreședintele Chindiei.

 

COSMIN SAVA

 


 

După o perioadă în care s-a spus că meciurile considerate pe teren propriu ale Chindiei se vor disputa la Mioveni, sa renunțat la această variantă, iar formația lui Viorel Moldovan va evolua pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Această alegere a adus mulțumire în rândurile fanilor târgovișteni, atât datorită condițiilor de care va avea parte Chindia la Ploiești, cât și pentru că distanța este mai mică decât până la Mioveni. Invitat la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, vicepreședintele Chindiei Târgoviște, Cătălin Furtună, a discutat despre subiecte de interes din jurul echipei.

Furtună: „S-a făcut o alegere foarte bună”

Furtună a lăudat mutarea Chindiei pe stadionul din Ploiești, dar anunță că în viitor este nevoie de un stadion nou la Târgoviște, care să se ridice la un nivel ridicat. „Nu cred că cineva și-ar dori să joace pe un stadion care este inferior celui de la Ploiești. Distanța era dublă la Mioveni și dacă tot s-au cheltuit bani pentru a promova această echipă, să nu uităm că această echipă a avut obiectiv promovarea timp de trei ani, s-au cheltuit bani publici și s-au făcut eforturi pentru această promovare, pentru suporterii din Dâmbovița. Nu știu care dintre spectatori ar fi de acord să se joace pe un stadion mai îndepărtat. La Ploiești e un stadion civizilat, modern, iar la Mioveni e un stadion mai precar, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar efortul acesta s-a făcut pentru suporterii dâmbovițeni, eu cred că sa făcut o alegere foarte bună prin stadionul de la Ploiești. Am început o campanie de strângere de semnături pentru un stadion nou, noi suntem de acord ca echipa să joace la Târgoviște pe un stadion modernizat, dar pentru viitor ne trebuie un stadion nou. Suntem de acord cu modernizarea, dar e foarte greu, pentru că este un stadion vechi, expirat, care nu prezintă garanții pentru viitor. Pentru viitor, noi suntem pentru un stadion nou, modern, pentru că asta va fi viitorul. Sunt atâtea orașe din România cu stadioane noi, de ce să nu avem și noi? Fotbalul în județ e un sport foarte iubit și de interes public”, a transmis Cătălin Furtună.

„La conducere cred că sunt mari lacune”

Vicepreședintele Chindiei s-a exprimat și pe subiectul activității conducerii Chindiei Târgoviște, acolo unde consideră că lucrurile ar trebui îmbunătățite. „Domnul Marcel Ghergu nu a făcut o ședintă cu noi de patru ani, un Consiliu Director pentru a lua decizii, nu am fost convocați niciodată. Am abandonat. Eu și domnul Pehoiu suntem marginalizați de acest președinte, care nu știm cum cheltuie banii. El este președintele care trebuie să convoace această ședință a Consiuliului Director. Niciodată nu am spus ceva de echipă, de jucători, de antrenori, nu mă bag în acest cadru, antrenorul știe ce are nevoie pentru a câștiga meciurile. La conducere eu cred că sunt mari lacune”.