12.03.2020 00:10

Furtună crede că Moldovan trebuie schimbat

Furtună crede că Moldovan trebuie schimbat
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană a ajuns pe loc direct retrogradabil, iar următoarele două etape sunt unele extrem de dificile, cu Dinamo și Viitorul, cele mai importante nume din play-out ❚ „Văd că nu s-a schimbat nimic în jocul echipei, nu văd faze de joc, nu văd dăruire. Mă uit la celelalte echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării și acolo văd alt joc. Eu am zis din iarnă că dacă nu se schimbă ceva, va fi foarte greu”, s-a exprimat Cătălin Furtună ❚ „Să și arate pe teren că merită acești bani, văd că nu s-a schimbat nimic în jocul echipei, nu văd faze de joc, nu văd dăruire, mă uit la celelalte echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării și acolo văd alt joc”, a mai transmis vicepreședintele Chindiei


COSMIN SAVA

 


 

Jocul și rezultatele Chindiei din ultimă perioadă nemulțumesc tot mai multe persoane, dar există anumite voci care au transmis de mai mult timp că direcția în care merge clubul târgoviștean nu este una bună. Formația târgovișteană a ajuns pe loc direct retrogradabil, iar următoarele două etape sunt unele extrem de dificile, cu Dinamo și Viitorul, cele mai importante nume din play-out.

„A greșit cu jucătorii aduși la începutul campionatului”

Cătălin Furtună, vicepreședintele formației târgoviștene, consideră că sub conducerea actualei bănci tehnice Chindia nu poate evita retrogradarea. Acesta a transmis că Moldovan trebuie schimbat, pentru că strategia aleasă nu a dat roade. „Nu am nicio speranță că se va evita retrogradarea. Jocul suferă din toate punctele de vedere, nu ne dă speranțe să se întâmple ceva pe teren, nu văd atitudine. Șansele sunt foarte mici. Cred că ar trebui schimbat antrenorul, pentru că Viorel Moldovan a promovat echipa cum a promovat-o, cu 17 penaltyuri și doar patru cartonașe roșii primite. Spunem că el a promovat echipa, dar să spunem și câte goluri au fost anulate adversarilor. Trebuie schimbat pentru că a avut de la începutul campionatului deplina încredere a conducerii. El a ales jucătorii, el a făcut tactica. A greșit cu jucătorii aduși la începutul campionatului, iar cei aduși în iarnă de el și domnul Ghergu, nu au schimbat nimic”, a spus Furtună în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Nu văd dăruire”

„Nu se vede nicio îmbunătățire, jucătorii care au fost aduși sunt mai bine plătiți decât ceilalți, au ieșit din plafonul de salarizare. Să și arate pe teren că merită acești bani. Văd că nu s-a schimbat nimic în jocul echipei, nu văd faze de joc, nu văd dăruire. Mă uit la celelalte echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării și acolo văd alt joc. Eu am zis din iarnă că dacă nu se schimbă ceva, va fi foarte greu. Știm că antrenorul e susținut de FRF. Moldovan și Ghergu trag speranțe că vor fi ajutați de federație să se salveze de la retrogradare, dar jocul nu ne oferă nimic. Probabil prin ultimele declarații a vrut să ia presiunea de pe jucători, dar eu cred că aceste lucruri fac mai mult rău, consider că e nevoie de mai multă modestie. Eu sper să vedem Chindia și la anul în Liga I”.