08.09.2021 00:09

Fotbalul juvenil se joacă intens

Fotbalul juvenil se joacă intens
Galerie foto

* Weekend-ul trecut s-a disputat o nouă etapă și la fotbal feminin, Liga 1, iar CSȘ Târgoviște a cedat 0-9 pe terenul liderului Fair Play București

 

În ultimul weekend s-au jucat multe meciuri la nivel juvenil, cu implicare a echipelor dâmbovițene. La juniori U19, Chindia Târgoviște a trecut cu 4-0 de FC Brașov, CSȘ Târgoviște a dispus cu 12-0 de Olimpic Zărnești, iar GȘA Nucet a cedat pe teren propriu, 1-2 cu Astra Giurgiu. La juniori U17 au fost victorii pe linie, Chindia - 1-0 cu Brașov, CSȘ – 18-1 cu Zărnești, iar Nucet – 3-0 cu Astra. La juniori U16 Elită, Chindia a cedat 1-4 în deplasarea cu LPS Pitești. A debutat și campionatul național a juniorilor U15, jucându-se un singur meci, în Grupa B, GȘA Nucet – Phoenix Târgoviște 2-3. ACS Gura Ocniței nu a prezentat vize medicale pentru meciul cu Progresul Găești. În perioada următoare va fi anunțat și programul competițional la juniori U13, U12, U9 și U8.

Greu la Liga 1

Weekend-ul trecut s-a jucat o nouă etapă la fotbal feminin, Liga 1, iar CSȘ Târgoviște a cedat 0-9 pe terenul liderului Fair Play București. Echipa lui Mihai Tătăranu a pierdut și meciul din prima rundă, cu Heniu Prundu Bârgăului, din cauza terenului impracticabil, inundat de ploile torențiale. În acest moment, CSȘ Târgoviște este pe locul 11 în Liga 1, din 12 competitoare.