21.08.2017 00:21

Fonduri de 26 milioane euro pentru investiții noi

Fonduri de 26 milioane euro pentru investiții noi
Galerie foto

❚ Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat recent că sunt prioritare modermizări și pe infrastructura educațională și pe reabilitarea fostelor puncte termice din municipiu ❚ “Este vorba de axa prin care administrația publică locală târgovișteană urmează să acceseze peste 26 milioane de euro”, a declarat edilul Târgoviștei

VIRGIL VOINESCU

 


 

Administrația publică locală de la Târgoviște este preocupată de înnoirea și modernizarea de ansamblu a orașului. Pentru aceasta se lucrează la programe și proiecte pe multiple planuri de interes comunitar. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat recent că între alte proiecte derulate de administrație ce privesc execuție și modernizări pe infrastructură, noi spații de joacă pentru copii în cartierele orașului, dar și alte proiecte de interes, sunt prioritare modermizări și pe infrastructura educațională și pe reabilitarea fostelor puncte termice din municipiu.

„Vreau să menționez că astăzi (n. r. 17 august) la Călărași (n. r. la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia) are loc o discuție pe Axa 4. Este vorba de axa prin care administrația publică locală târgovișteană urmează să acceseze peste 26 milioane de euro în cadrul proiectului privind transportul public și a celorlalte domenii finanțabile prin Programul Operațional Regional 2014- 2020. Ne vom axa în aceste negocieri pe zona infrastructurii educaționale. Vrem să obținem cât mai mulți bani pe zona de grădinițe, astfel încât să putem să oferim municipiului Târgoviște și o infrastructură educațională într-adevăr modernă”, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

„Aș mai menționa că pe zona fondurilor europene, de asemenea, vrem să accesăm o axă de finanțare prin care toate fostele puncte termice din municipiul Târgoviște să fie reabilitate în următorii 3- 4 ani”, a adăugat edilul de la Târgoviște.