15.10.2021 00:10

Florin Anton și Marius Rotaru, antrenorii Selecționatei AJF Dâmbovița

Florin Anton și Marius Rotaru, antrenorii Selecționatei AJF Dâmbovița
Galerie foto

* Selecționata județului va participa pentru prima dată în istorie la Cupa Regiunilor, cea mai importantă competiție internațională dedicată fotbalului amator, organizată de UEFA, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal

 

Florin Anton (Străjerii Târgoviște 1396) și Marius Rotaru (Roberto Ziduri) au fost numiți antrenorii Selecționatei AJF Dâmbovița, care va participa pentru prima dată în istorie la Cupa Regiunilor, cea mai importantă competiție internațională dedicată fotbalului amator, organizată de UEFA, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Selecționata AJF Dâmbovița face parte din Grupa 1, alături de AJF Giurgiu și AJF Prahova. În Grupa 2 au fost repartizate selecționatele din Brașov, Harghita și Vaslui. Câștigătoarele celor două grupe se vor califica în finala competiției, programată pentru anul viitor, în ultima săptămână a lunii aprilie, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. Campioana națională va reprezenta România la Turneul Intermediar.

În grupă cu Giurgiu și Prahova

 

Florin Anton și Marius Rotaru vor anunța zilele următoare lotul lărgit al selecționatei județului, alcătuit din 30 de jucători născuți în perioada 1 august 2003 – 1 august 1982, legitimați la AJF Dâmbovița, dar care nu au evoluat niciodată în Liga 1 și Liga 2. Selecționata AJF Dâmbovița va susține primul joc în data de 9 noiembrie, pe teren propriu, cu Giurgiu, după care se va deplasa în Prahova, pe 23 sau 24 noiembrie. Meciurile retur vor avea loc în martie și aprilie 2022.

C.M.