10.10.2018 00:08

Flacăra trebuie să își revină cât mai repede

Flacăra trebuie să își revină cât mai repede
Galerie foto

* Cu un singur punct obținut în cele șapte etape scurse până acum, situația la Flacăra Moreni nu este deloc roz. Foarte multe persoane critică echipa lui Gabi Paraschiv, deși jocul morenarilor nu a arătat rău în multe momente * „În ultimul meci Flacăra a jucat bine, sunt convins că vom trece peste această perioadă. Cu siguranță, băieții se antrenează bine, muncesc și își doresc să treacă de această pasă proastă. Eu încerc să fiu prezent la fiecare meci”, a transmis Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni

COSMIN SAVA

 


 

Cu un singur punct obținut în cele șapte etape scurse până acum, situația la Flacăra Moreni nu este deloc roz. Foarte multe persoane critică echipa lui Gabi Paraschiv, deși jocul morenarilor nu a arătat rău în multe momente, iar situația nu este deloc simplă, pentru că Flacăra este abia pe locul 14 în acest moment. O situație dificilă a fost și în sezonul trecut, însă atunci returul s-a dovedit foarte bun, iar trupa lui Paraschiv a încheiat sezonul pe o poziție confortabilă. Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, este încrezător că rezultatele din perioada următoare vor fi mai bune și pune rezultatele de până acum pe seama unor cauze precum omogenitatea lotului.

„Am pierdut la capitolul omogenitate, relații de joc”

„Sunt niște cauze obiective, locul e modificat substanțial, pentru că au plecat jucători. Avem 7 jucători noi, am pierdut la capitolul omogenitate, relații de joc. În plus, și faptul că am întâlnit la început de campionat cele mai bune echipe din serie, cumulat cu tinerețea jucătorilor și cu faptul că dacă pierd câteva meciuri își revin mai greu, au făcut să ajungem aici. În ultimul meci Flacăra a jucat bine, sunt convins că vom trece peste această perioadă. Cu siguranță, băieții se antrenează bine, muncesc și își doresc să treacă de această pasă proastă. Eu încerc să fiu prezent la fiecare meci”, a transmis primarul Constantin Dinu. Flacăra va susține următorul meci vineri, de la ora 15.00, pe teren propriu, cu CS U Craiova 2, echipa de pe locul 10.