29.11.2021 00:09

Flacăra, rezultat bun în ultima deplasare a anului

Flacăra, rezultat bun în ultima deplasare a anului
Galerie foto

* Flacăra a evoluat aproape o repriză cu un om mai puțin, după ce Cernea a fost eliminat de centralul Ene, o decizie corectă, însă au fost alte faze de joc care i-au nemulțumit pe morenari.

* Niculăescu a luat o acțiune pe cont propriu, a fost faultat în careu de un fundaș advers, iar Dragoș Cernea a deschis scorul din penalty.

* Flacăra ar fi trebuit să primească un nou penalty, Niculăescu a fost faultat în care de un fundaș advers, dar centralul Ene a lăsat jocul să continue.

 

Flacăra Moreni a avut parte de un adversar complicat în etapa cu numărul 14 a acestui sezon de Liga a III-a, dar a reușit un joc foarte bun. Echipa lui Gabi Paraschiv a jucat cu CS Tunari, o echipă care își propune promovarea în liga secundă, dar acest lucru nu s-a cunoscut pe teren, acolo un jucătorii formației morenare au arătat bine, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv. Flacăra a evoluat aproape o repriză cu un om mai puțin, după ce Cernea a fost eliminat de centralul Ene, o decizie corectă, însă au fost alte faze de joc care i-au nemulțumit pe morenari.

Cernea a deschis scorul

Flacăra a început meciul curajos, dar Isvoranu a intervenit bine la șuturile lui Roman(3) și Vîrtej(12). Gazdele au oferit replica prin Oșca, cel care a centrat din partea stângă, iar mingea a lovit bara(13). Morenarii au revenit în atac, Niculăescu a luat o acțiune pe cont propriu, a fost faultat în careu de un fundaș advers, iar Dragoș Cernea a deschis scorul din penalty(25). CS Tunari a încercat să egaleze rapid, dar lovitura liberă executată de V. Mihai a trecut puțin peste poarta lui Pandalache(34). Flacăra ar fi putut să-și majoreze avantajul, dar Isvoranu a respins în corner șutul foarte bun al lui E.Matei(35), iar câteva minute mai târziu a reținut mingea expediată din lovitură liberă de Cernea(39). Gazdele au avut ultimele ocazii ale primei reprize, dar V.Mihai(44) și Stoian(45) nu au prins cadrul porții din poziții bune.

Flacăra, periculoasă și în zece oameni

Repriza secundă a început cu gazdele în atac, dar V.Mihai a șutat pe lângă poartă din lovitură liberă(52). Chiar dacă a rămas în inferioritate numerică, Flacăra a rămas periculoasă, dar șutul lui Drăgan nu a prins cadrul porții(61). Pandalache a intervenit bine la șuturile lui M.Mihai(62) și V.Mihai(64), iar morenarii au fost periculoși prin Niculăescu, însă șutul acestuia din marginea careului a trecut puțin peste poartă(66). Flacăra ar fi trebuit să primească un nou penalty, Niculăescu a fost faultat în care de un fundaș advers, dar centralul Ene a lăsat jocul să continue(77), iar CS Tunari a egalat norocos, cu un șut deviat, prin Ionică(78). Finalul meciului a fost unul deschis, Niculăescu(83) și Oaie(88) au ratat pentru Flacăra, în timp ce Ionică nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap(90). S-a terminat 1-1, dar impresia a fost că morenarii ar fi meritat toate cele trei puncte la finalul jocului.

Caseta tehnică

Stadion: Chiajna. Au marcat: Cosmin Ionică(78)/Dragoș Cernea(25-pen.). Cartonașe galbene: Acasandrei(47)/ Oaie(28), Drăgan(45+1), R.Matei(68), Pandalache(90+1). Cartonaș roșu: Cernea(56). Au arbitrat: Mihai Laurențiu Ene, Daniel Călin și Viorel Vasilică Dobre(toți din București). Observatori: Petrică Burcea(Giurgiu) și Alexandru Mușoiu(București).

CS Tunari: Isvoranu-Gheorghe, Acasandrei(60 Andone), Tudose, Oșca- Oancă, Adăscăliței(46 M.Mihai), Avădanei(60 Nedelcu), V.Mihai(79 Novacek)-Stoian(79 Done), Ionică. Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Flacăra: Pandalache- Călin, Oaie, Cernea, R.Matei-E.Matei, Vîrtej, Drăgan(68 Ilie)-Oancea(74 Ionescu), Roman(60 G.Negrea), Niculăescu. Antrenor: Gabi Paraschiv.

 

 

Cosmin Sava