15.04.2024 00:11

Flacăra, prima victorie din 2024

Flacăra, prima victorie din 2024
Galerie foto

* Dragoș Cernea nu a ratat de la punctul cu var, iar Flacăra și-a mărit avantajul

 

După două înfrângeri consecutive în play-out-ul Ligii a 3-a, Flacăra Moreni era obligată să câștige meciul cu CS Păulești, pentru a rămâne departe de zona locurilor direct retrogradabile. Echipa lui Gabi Paraschiv a tratat bine meciul cu ultima clasată, iar atitudinea fotbaliștilor formației morenare a făcut diferența. Flacăra a reușit o victorie lejeră, a ajuns la 24 de puncte și este pe locul 3 în clasamentul play-out-ului Seriei C4, la patru puncte distanță de Tricolorul Breaza, ocupanta locului 5, primul care duce în Liga a 4-a.

Niculăescu a deschis scorul

Meciul a început cu Flacăra în atac, însă Zaharia (1), Ristea (6) și Niculăescu (24) nu au reușit să-l învingă pe R. Dumitru. La cealaltă poartă, Vintilă a șutat peste (29), iar Dumitrașcu a trimis pe lângă poartă (32). Flacăra a deschis scorul pe final de repriză, prin Niculăescu, cel care a punctat cu un șut din interiorul careului, după o bâlbâială în apărarea oaspeților (39). CS Păulești a avut ultima ocazie a primei părți, însă Popescu nu a reușit să restabilească egalitatea (40).

Cernea și Terec au risipit emoțiile

Partea secundă a început cu morenarii în atac. Niculăescu a șutat peste dintr-o poziție bună (46), iar câteva momente mai târziu, Drăgan a fost faultat de portarul R. Dumitru (47). Dragoș Cernea nu a ratat de la punctul cu var, iar Flacăra și-a mărit avantajul (49). Niculăescu și-a continuat recitalul, a făcut o cursă bună, a pasat în centrul careului pentru Terec, iar acesta a punctat pentru 3-0, cu un șut puternic sub transversală (55). Flacăra a continuat să atace, însă Drăgan nu a reușit să-l învingă pe portarul oaspeților (56). CS Păulești a avut câteva momente de dominare, însă Pîrvu (62), Dumitrașcu (66) și Tertea (79) nu au găsit cadrul porții. Flacăra a controlat finalul meciului, numai că Vasile (84), Drăgan (87) și Gheboș (90) nu au reușit să puncteze.

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra - Moreni. Spectatori: 200. Au marcat: Claudiu Niculăescu (39), Dragoș Cernea (49-penalty), Adrian Terec (55). Cartonașe galbene: Terec (58), Zaharia (75)/R.Dumitru (47), Pinescu (58), Vintilă (69). Au arbitrat: Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel), David Cighir și Alexandru Enciu (ambii din Buzău). Observator arbitri: Andrei Ioniță (București). Delegat joc: Mihnea Zaharia (București).

Flacăra: Duță -  Terec (87 Angheluță), Ristea, Cernea (87 Oaie), Oancea - Negrea, Țilică, Drăgan - Zaharia (82 Prundaru), Vasile (87 Gheboș), Niculăescu (70 Predescu). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Păulești: R.Dumitru - M.Dumitru, Ioniță, Ștefan, Pinescu (58 Salamen) - Mihai (58 Ardeleanu), Popescu - Vasile (46 Baciu), Pîrvu (74 Tertea), Dumitrașcu (82 Preda) - Vintilă. Antrenor: Florin Pripu.

 

 

 

Cosmin Sava