26.01.2022 00:08

Flacăra pregătește partea secundă a sezonului

Flacăra pregătește partea secundă a sezonului
Galerie foto

* Sub comanda lui Gabi Paraschiv se află în continuare majoritatea fotbaliștilor care au făcut parte din lotul echipei morenare și în 2021, cu excepția juniorilor Andrei Ionescu și Robert Matei

 

După o pauză destul de lungă, Flacăra Moreni s-a reunit la începutul săptămânii trecute la baza proprie. Echipa morenară face parte din Seria C4, iar începutul anului 2022 o găsește pe locul 6, cu 18 puncte, la trei lungimi în spatele celor de la Unirea Bascov, formație care ocupă ultimul loc ce duce în play-off. Sub comanda lui Gabi Paraschiv se află în continuare majoritatea fotbaliștilor care au făcut parte din lotul echipei morenare și în 2021, cu excepția juniorilor Andrei Ionescu și Robert Matei, care sunt în pregătiri cu Roberto Ziduri, echipă de Liga a 4-a. În schimb, se antrenează cu formația morenară mai mulți juniori din pepiniera proprie și, în funcție de modul în care aceștia se pregătesc, dar și de evoluțiile din jocurile de pregătire, se va decide dacă vor face parte din lotul echipei, pentru partea a doua a sezonului.

Amical azi, cu Concordia Chiajna

Chiar dacă sunt doar în a doua săptămână de pregătire, morenarii au programate două meciuri de pregătire. Primul se joacă astăzi, de la ora 11.00, adversar fiind Concordia Chiajna, partida urmând a se disputa pe terenul divizionarei secunde. La finalul săptămânii, sâmbătă, tot de la ora 11.00, echipa pregătită de Gabi Paraschiv joacă pe teren propriu cu CS Blejoi. Partea a doua a sezonului începe în prima jumătate a lunii martie, iar pentru morenari primul meci oficial al anului va fi în deplasare, pe terenul celor de la Real Bradu. Ulterior, până la finalul sezonului regulat, Flacăra va mai întâlni Dinamo București 2 și Rapid București 2. Chiar dacă mai există șanse matematice la play-off, este greu de crezut că jocul rezultatelor va fi în favoarea morenarilor. Astfel, cel mai probabil, echipa lui Paraschiv va lupta pentru o clasare cât mai bună în play-out.

 

 

Cosmin Sava