26.08.2019 00:08

Flacăra nu a cucerit Cetatea Râșnov

Flacăra nu a cucerit Cetatea Râșnov
Galerie foto

* Echipa lui Gabi Paraschiv a avut puterea să revină, după ce a fost condusă de Cetate Râșnov, dar nu a găsit drumul victoriei, chiar dacă Zidăroiu a lovit de două ori bara.

* Flacăra ar fi putut încheia prima repriză în avantaj, dar șutul lui Ionuț Ilie din marginea careului a fost scos de portarul oaspeților.

* Ultima ocazie a morenarilor a venit din piciorul lui Zidăroiu, care a executat bine o lovitură liberă, însă mingea s-a oprit din nou în bara porții oaspeților. Pe final de joc, oaspeții puteau să dea și ei lovitura, dar Duță a intervenit bine în două rânduri, în fața lui I. Mihai

* Un rezultat echitabil, iar Flacăra se pregătește acum de meciul cu Progresul Spartac, de miercuri, din Turul III al Cupei României

 

COSMIN SAVA


 

Stadion: Flacăra. Spectatori: 500. Au marcat: Eugen Matei (33) / Alexandru Vîrlan (14). Cartonașe galbene: Berloiu (62), Moraru (83). Au arbitrat: Sergiu Anton - Silviu Goicea și Alexandru Palcău (toți din București). Observatori FRF: Ștefan Poenaru (Botoșani) și Cătălin Barbu (Pitești).

Flacăra: Duță – Niță (56 Niculăescu), E. Matei, Oaie, Cernea – Anton (60 Iliescu), Vîrtej - Zidăroiu, Calofir, Ilie – Lețu (73 Drăgan). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Râșnov: Mutu - Berloiu, Poverlovici, Șerban (73 Dobre), S. Marin - S. Mihai (56 Drugă), S. Moraru, Vîrlan - I. Mihai, Lascu, Strătilă (56 Staicu). Antrenor: Florin Dîrvăreanu.

După două rezultate bune în Cupa României, acolo unde au reușit calificarea în Turul III al competiției, Flacăra Moreni a remizat în prima etapă a noii stagiune de Liga a III-a, astfel că rămâne neînvinsă în acest început de campionat. Echipa lui Gabi Paraschiv a avut puterea să revină după ce a fost condusă de Cetate Râșnov, dar nu a găsit drumul victoriei, chiar dacă Zidăroiu a lovit de două ori bara.

 

Flacăra a dominat prima parte

Începutul jocului a fost echilibrat, iar prima ocazie a aparținut gazdelor, atunci când Lețu a pătruns bine în careu, însă șutul lui a fost scos de Mutu (8). Oaspeții au punctat la singura oportunitate din prima repriză. Lascu a centrat din partea stângă, iar Vîrlan a marcat cu un șut din centrul careului (14). Flacăra a încercat să revină rapid, numai că șuturile lui Matei (15) și Calofir (17) nu au prins cadrul porții. Gazdele au reușit să egaleze prin Eugen Matei, care a punctat cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată excelent de Dragoș Cernea (33). Flacăra ar fi putut încheia prima repriză în avantaj, dar șutul lui Ionuț Ilie, din marginea careului, a fost scos de portarul oaspeților (39).

 

Ocazii de ambele părți

Echipa lui Gabi Paraschiv a început mai bine repriza secundă, dar Ilie (47) și Zidăroiu (49) nu au putut o ducă pe Flacăra în avantaj. Zidăroiu a avut încă o ocazie mare, l-a întors bine pe Marin, însă șutul lui s-a oprit în bara din dreapta porții apărate de Mutu (53). Matei a încercat să-l surprindă pe Mutu cu un șut din propria jumătate, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă (59). Niculăescu a trimis pe lângă buturi, dintr-o poziție excelentă(65). Oaspeții au revenit în atac și șutul lui I. Mihai a fost respins bine de Duță (79). Ultima ocazie a morenarilor a venit din piciorul lui Zidăroiu, care a executat bine o lovitură liberă, însă mingea s-a oprit din nou în bara porții oaspeților (84).  Pe final de joc, oaspeții puteau să dea lovitura, dar Duță a intervenit bine în fața lui I. Mihai (87, 90+1), iar Staicu a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună (90). Un rezultat echitabil, iar Flacăra se pregătește acum de meciul cu Progresul Spartac, de miercuri, din Turul III al Cupei României.