26.01.2022 00:10

Flacăra Moreni, susținută financiar de CJ Dâmbovița

Flacăra Moreni, susținută financiar de CJ Dâmbovița
Galerie foto

* „Voi înființa această asociație sportivă cât mai repede, iar în august, când se împlinesc 100 de ani de la înființare, să există și această susținere din partea Consiliului Județean Dâmbovița”, a transmis președintele Corneliu Ștefan

 

Flacăra Moreni primește o veste uriașă chiar în anul centenarului, într-un moment foarte important pentru gruparea galben-albastră. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat că instituția pe care o conduce va susține financiar nu doar Chindia Târgoviște, cât și pe Flacăra. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni tv și sună excelent pentru echipa lui Gabi Paraschiv. Corneliu Ștefan a ținut să precizeze că nivelul de finanțare acordat prin CJ Dâmbovița clubului Chindia nu va fi afectat, dimpotrivă. „Dacă e nevoie, vom aloca și alte resurse financiare. Mai mult, am adus și niște sponsori la Chindia”.

„Am așa un feeling, că Flacăra o să promoveze anul viitor”

„Anul acesta se împlinesc 100 de ani de când s-a înființat clubul Flacăra Moreni și o spun public că o să-i propun primarului Dinu Constantin să realizăm o asociație sportivă, cum e la Chindia Târgoviște. Cu o implicare a Consiliului Județean Dâmbovița, a Primăriei Municipiului Moreni și poate atragem și niște sponsori. Voi înființa această asociație sportivă cât mai repede, iar în august, când se împlinesc 100 de ani de la înființare, să există și această susținere din partea Consiliului Județean Dâmbovița.

La Moreni sunt foarte mulți iubitori ai fotbalului, acolo este o tradiție în acest sens, iar echipa are o istorie bogată, inclusiv o participare în Cupa UEFA, unde a întâlnit pe FC Porto. Nu știu dacă în județul Dâmbovița mai există o echipă cu tradiție ca Flacăra Moreni. Nu am vorbit cu domnul primar, dar nu văd de ce ar fi împotrivă. Am așa un feeling, că Flacăra o să promoveze anul viitor”, a comunicat Corneliu Ștefan.

După 15 meciuri jucate în Seria 4 din Liga a 3-a, Flacăra ocupă locul 6, cu 18 puncte, iar șansele de calificare în play-off sunt limitate. Din sezonul viitor, cu o implicare importantă din partea Consiliului Județean Dâmbovița, sunt speranțe că echipa va lupta pentru promovarea în Liga a 2-a.

 

 

 

 

Costin Mihai