07.02.2016 23:06

Flacăra Moreni merge ceas în amicale

Flacăra Moreni merge ceas în amicale
Galerie foto

❚ După 10-1 cu Unirea Colibași, „lupii” lui Gabriel Paraschiv au câștigat într-o manieră categorică, cu 7-0, amicalul disputat contra Luceafărului Dărmănești

LIVIU DOBRE


Flacăra Moreni a disputat la finalul săptămânii cel de-al doilea meci amical din acest an, obținând și de această dată o victorie categorică. După ce în primul test de verificare a dispus cu 10-1 de Unirea Colibași, liderul Ligii a 4-a dâmbovițene s-a distrat și cu Luceafărul Dărmănești, pe care a învins-o cu un categoric 7-0, la Moreni, pe stadionul “Pompieri”. Golurile formației antrenate de Gabriel Paraschiv au fost reușite de Iliescu (21, 43), Acasandrei (35), Cîrnaru (50, 55), și V. Preda (52, 59). Au avut și oaspeții câteva ocazii bune, care nu au fost însă fructificate. După o primă repriză în care au încercat să facă față atacurilor în forță ale morenarilor, primind însă trei goluri, jucătorii echipei din Dărmănești au cedat fizic în actul secund.

Flacăra Moreni a evoluat în formula: Panaite - Matei, Palamariu, Acasandrei, Tronaru, L. Plăcintă, V. Preda, Cîrnaru, Guță, Bergheaua, Iliescu. În a doua repriză au mai jucat Sârbu, Dragomir, Andrei, M. Plăcintă, Huțușoru, Drăgan, Negrea, Pârvu și George Preda. Gabriel Paraschiv nu a putu miza pe Timofte și Mocanu, indisponibili.

Următorul meci amical al liderului Ligii a 4-a va fi miercuri, tot pe stadionul “Pompieri”, când va întâlni CS Cornu, formație care ocupă locul doi în clasamentul Ligii A din Prahova.