24.04.2019 00:09

Flacăra Moreni merge bine în acest retur

Flacăra Moreni merge bine în acest retur
Galerie foto

❚ O singură partidă a pierdut echipa morenară în partea a doua a sezonului, pe terenul celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, formație care are asigurată în mare parte promovarea în liga secundă ❚ Vineri, de la ora 17.00, Flacăra joacă în deplasare la ocupanta locului 14, Hermannstadt 22 ❚ „Sper să ne motivăm corespunzător pentru meciurile care urmează, avem nevoie de un rezultat bun la Sibiu”, a spus Gabi Paraschiv


COSMIN SAVA

 


 

Una dintre cele două reprezentante ale județului nostru la nivelul Ligii a 3-a, Flacăra Moreni, și-a revenit după parcursul mai slab din turul acestui sezon, iar după o pregătire bună în iarnă, echipa pregătită de Gabriel Paraschiv are prestații solide și înregistrează rezultate interesante. O singură partidă a pierdut echipa morenară în partea a doua a sezonului, pe terenul celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, formație care are asigurată în mare parte promovarea în liga secundă. După partida respectivă, Flacăra nu a mai pierdut, seria fiind de șapte meciuri consecutive fără eșec, perioadă în care morenarii au înregistrat patru victorii și trei rezultate de egalitate. Echipa pregătită de Gabi Paraschiv are 31 de puncte în acest moment, ocupă locul 12 în Seria C3, dar este la egalitate cu Voluntari 2 și CS U Craiova 2, ocupantele locurilor 10 și 11. Vineri, de la ora 17.00, Flacăra joacă în deplasare la ocupanta locului 14, Hermannstadt 2.

„Dacă echipa câștigă, vor ieși și jucătorii în evidență”

„A fost o perioadă bună, o perioadă grea din care am ieșit destul de bine. Din păcate, după ultimele două jocuri am rămas cu un gust neplăcut, pentru că evoluția echipei nu a fost așa cum mă așteptam, dar este normal, am avut multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Sper să ne motivăm corespunzător pentru meciurile care urmează, avem nevoie de un rezultat bun la Sibiu. În afara lui Andrei Iliescu, care este suspendat, mai sunt probleme la Viorel Vîrtej și Costin Niță, care sper să se rezolve până la ora meciului. Urmează o perioadă cu foarte multe meciuri întro perioadă scurtă, am nevoie ca jucătorii să fie sănătoși și concentrați pe ceea ce avem de făcut. E clar că a fost o perioadă densă, mai ales ca încărcătură psihică, dar trebuie să ne învățăm să jucăm sub presiune dacă vrem să câștigăm mereu. Jucătorii să înțeleagă că echipa trebuie să câștige, apoi să conteze interesul personal. Dacă echipa câștigă, vor ieși și ei în evidență”, a transmis Gabi Paraschiv.