02.06.2020 00:09

Flacăra Moreni a încheiat sezonul pe locul 3

Flacăra Moreni a încheiat sezonul pe locul 3
Galerie foto

❚ În singurul meci oficial din anul 2020, Flacăra Moreni s-a impus cu 2-1 la Râșnov, rezultat care a urcat-o pe locul 3 în Seria C3. ❚ Pentru promovarea în liga secundă, din Seria C3, se vor lupta la baraj Progresul Spartac și CSM Slatina, echipe aflate la egalitate de puncte(37). ❚ „La conferințele organizate de FRF mi-am dorit să se joace play-off cu primele opt echipe, în care să se înjumătățească punctele, pentru că fiecare își dorește ce e mai bine pentru clubul lui”, a spus Paraschiv.


COSMIN SAVA

 


 

O singură etapă din returul acestei stagiuni de Liga a III-a s-a disputat, pentru că mai apoi pandemia de COVID-19 a blocat fenomenul fotbalistic, iar în cele din urmă, Federația Română de Fotbal a deschis să înghețe stagiunea pentru echipele care evoluează în al treilea eșalon valoric al țării. În singurul meci oficial din anul 2020, Flacăra Moreni s-a impus cu 2-1 la Râșnov, rezultat care a urcat-o pe locul 3 în Seria C3, loc pe care formația pregătită de Gabriel Paraschiv a încheiat acest sezon după decizia federației. Pentru promovarea în liga secundă, din Seria C3, se vor lupta la baraj Progresul Spartac și CSM Slatina, echipe aflate la egalitate de puncte(37). Morenarii au avut 30 de puncte, iar dacă nu ar fi pierdut în turul campionatului cu unele dintre cele mai slabe echipe din seriei, Sporting Roșiori și CS Blejoi, trupa pregătită de Gabi Paraschiv ar fi putut evolua în acest baraj și ar fi putut obține o promovare istorică.

„E foarte dificil pentru toată lumea”

Antrenorul formației morenare, Gabi Paraschiv, a transmis că regretă faptul că echipa lui nu va fi prezentă la barajul pentru promovarea în liga secundă, dar acest lucru îl face să își dorească și mai mult să o ducă pe Flacăra într-un eșalon superior. „Este o situație cu care nimeni nu s-a mai întâlnit, e foarte dificil pentru toată lumea. E greu de gestionat o astfel de situație, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că urmează o perioadă în care toți trebuie să facem sacrificii, e clar că dacă nu avem competiție e foarte greu ca din punct de vedere salarial să rămânem la același nivel. La conferințele organizate de FRF miam dorit să se joace play-off cu primele opt echipe, în care să se înjumătățească punctele, pentru că fiecare își dorește ce e mai bine pentru clubul lui. Există frustrare, ne pare rău, dar asta nu face decât să ne întărească și să ne facă să ne dorim mai mult să continuăm acest proiect început în urmă cu șapte ani. E o lecție din care avem de învățat, dacă eram puțin atenți, cu punctele pierdute la unele dintre cele mai slabe echipe, eram la baraj. Jucătorii s-au antrenat permanent, sunt obligați să se filmeze și să îmi trimită, îi văd pe toți montați și dornici de a începe pregătirea”, a spus Paraschiv în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.