19.10.2021 00:10

Flacăra începe să-și revină

Flacăra începe să-și revină
Galerie foto

După un început foarte slab de sezon, în care a reușit o singură victorie în șase etape, Flacăra Moreni dă semne de revenire, iar în ultimele două runde a obținut două victorii. După ce a câștigat meciul cu Real Bradu, de pe teren propriu, echipa morenară a obținut un nou succes la finalul săptămânii trecute,  în deplasare, cu Dinamo 2. Aceste două rezultate le-au permis morenarilor să urce în clasament și să iasă din zona roșie a clasamentului. „Lupii” s-au apropiat de zona locurilor de play-off, însă mai sunt lucruri de pus la punct în cadrul echipei pregătite de Gabi Paraschiv, pentru ca aceasta să poată spera la o clasare în primele patru.

Cele două victorii au fost posibile datorită determinării avute de jucătorii formației morenare, care s-au dăruit total pe parcursul partidelor cu Bradu și Dinamo 2. Spre deosebire de primele etape ale sezonului în curs, aceștia au avut și ceva mai mult noroc, dar au reușit să se concentreze mai bine și au gestionat cu succes momentele dificile ale meciurilor. Flacăra a arătat mai bine din punct de vedere ofensiv în ultimele runde și arată că are potențial, dar este nevoie de timp pentru ca Gabi Paraschiv să poată forma la Moreni o echipă puternică.

Sunt mulți jucători tineri în lotul formației dâmbovițene, unii sunt foarte interesanți, doar că lipsa de experiență la nivel național se cunoaște, iar de aici apare și lipsa de constanță în evoluții și rezultate. Echipa morenară se apropie de anul centenarului, iar jucătorii trebuie să înțeleagă că evoluează pentru una dintre cele mai vechi echipe din țară. Flacăra nu este o echipă de tradiție la nivel județean, ci la nivel național, care a obținut de-a lungul timpului rezultate foarte importante.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că tricoul galben-albastru de la Moreni aduce cu el foarte multe responsabilități și că, mai presus de rezultatul obținul la finalul meciului, suporterii pun accent pe modul în care aceștia s-au dăruit pentru echipa iubită. Morenarii își doresc o echipă care să se claseze pe locurile fruntașe, mai ales în anul centenarului, pentru că la anul, Flacăra sărbătorește o vârstă pe care puține echipe din România o au.

 

 

 

Cosmin Sava