09.03.2020 00:08

Flacăra începe returul cu o victorie

Flacăra începe returul cu o victorie
Galerie foto

❚ Flacăra a dat lovitura pe final de joc, prin Tocan, care a înscris printr-o lovitură de cap, pe centrarea lui Calofir(77), cel din urmă reușind să ofere două pase de gol la Râșnov ❚ Runda viitoare, echipa morenară întâlnește pe teren propriu pe Sporting Roșiori, echipa de pe ultimul loc ❚ Dacă Flacăra a început bine returul, pentru Pucioasa primul meci oficial din acest an s-a dovedit un dezastru. Echipa pregătită de Valentin Marian a cedat la Alexandria, 0-6

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Bucegi-Râșnov. Spectatori:100. Au marcat: Cătălin Dinu (44) / Liviu Floricel (59), Bogdan Tocan (77). Au arbitrat: Marius Spînu(București), Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele) și Alexandru Murariu (București). Observatori FRF: Florin Stănescu (Dragomirești) și Cătălin Eugen Popescu(Ploiești).Cartonașe galbene: Strătilă (33), Drugă (35)/Petculescu (60), Tocan (62). Râșnov: Mutu – Sburlea(83 Căpățînă), Poverlovici, Șerban, S. Marin – Drugă(83 Dobre), Moraru, Botea(37 R. Marin) – Strătilă(75 Moisin), Dinu, Staicu. Antrenor: Florin Dîrvăreanu. Flacăra: Duță- Călin, Floricel, Oaie, Cernea- Suciu, Calofir- A. Negrea, Petculescu(66 B.Negrea), Tocan – Iliescu(16 Pătulea). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Flacăra urcă pe podium

În prima etapă a returului, Flacăra Moreni s-a deplasat la Râșnov, acolo unde a întâlnit echipa locală, Olimpic Cetate. După un meci de luptă, echilibrat, băieții lui Gabi Paraschiv au reușit să pună mâna pe toate punctele puse în joc, chiar dacă s-au văzut conduși la pauză. Morenariiau ajuns pe locul 3 în clasamentul Seriei C3, cu 30 de puncte, la 7 în spatele liderului Progresul Spartac. Runda viitoare, echipa morenară întâlnește pe teren propriu pe Sporting Roșiori, echipa de pe ultimul loc.

S-au văzut conduși deși au dominat

Flacăra a început mai bine jocul, dar Petculescu(6, 15) și Pătulea(25) nu au prins cadrul porții. Atunci când primul dintre ei a făcut acest lucru, Mutu s-a opus, iar scorul a rămas 0-0(27). Finalul primei părți a aparținut gazdelor, mai întâi Robert Marin a trimis peste poartă din afara careului(41), pentru ca mai apoi, în urma unei faze fixe, Cătălin Dinu să își aducă echipa în avantaj, cu o lovitură de cap(44).

Flacăra a întors rezultatul

Morenarii au ieșit de la cabine cu un singur gând, să obțină toate cele trei puncte, astfel că au atacat cu mai multă încredere poarta oaspeților în repriza secundă. Calofir(53) și Cernea(54) au trimis peste poartă, dar Floricel nu a mai ratat, reușind primul gol în meciurile oficiale pentru Flacăra(59), iar morenarii au început să spere și mai mult la o victorie. Dinu a ratat șansa să facă „dubla”, Duță reușind să intervină foarte bine la lovitura acestuia de cap(64). Flacăra a dat lovitura pe final de joc, prin Tocan, care a înscris printr-o lovitură de cap, pe centrarea lui Calofir(77), cel din urmă reușind să ofere două pase de gol la Râșnov. Ultima șansă a meciului a aparținut tot oaspeților, dar șutul lui Suciu, din afara careului, a fost scos de Mutu(85).

Eșec dur pentru Pucioasa

Dacă Flacăra a început bine returul, pentru Pucioasa primul meci oficial din acest an s-a dovedit un dezastru. Echipa pregătită de Valentin Marian a cedat la Alexandria, 0-6, golurile formației din Teleorman fiind reușite de Cosmin Ciocoteală (13), Cosmin Neagu (21, 81), Sabin Iakabfi (31), Leonard Manole (84) și Marius Matei (90+1). Pucioasa e pe locul 12 în Seria C3, cu 18 puncte, două mai mult decât Astra 2. În următoarea etapă, formația dâmbovițeană întâlnește pe teren propriu pe SR Brașov, echipa de pe locul 11, care a adunat 19 puncte în 16 runde.