30.03.2023 00:10

Flacăra în play-off, Pucioasa în play-out

Flacăra în play-off, Pucioasa în play-out
Galerie foto

* Flacăra a încheiat sezonul regulat pe locul 3, cu 23 de puncte, în timp ce FC Pucioasa s-a clasat pe 8, cu 15 puncte

 

Județul Dâmbovița are două reprezentante în actuala ediție a Ligii a 3-a. Flacăra Moreni și FC Pucioasa fac parte din Seria C4, iar sezonul regulat al eșalonului de bronz din fotbalul românesc s-a încheiat la finalul săptămânii trecute, atunci când morenarii au întâlnit Real Bradu, iar trupa lui Sică Bârdeș a jucat cu CS Dinamo. Flacăra s-a impus cu 3-2, deși a fost condusă la pauză cu 2-0, și s-a calificat în play-off, iar trupa din Pucioasa a remizat pe teren propriu, 1-1.

Flacăra, în premieră în play-off

Flacăra a încheiat sezonul regulat pe locul 3, cu 23 de puncte. Pe parcursul acestuia, formația morenară a înregistrat șapte victorii, a remizat de două ori și a pierdut șapte partide. Golaverajul a fost unul negativ. Formația lui Paraschiv a reușit să marcheze de 21  de ori, dar a primit 24 de goluri. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. În tur, Flacăra are următorul program: SC Popești-Leordeni (deplasare), Real Bradu (deplasare) și CS Tunari (acasă).

Pucioasa joacă în play-out

FC Pucioasa s-a clasat pe locul 8 la finalul sezonului regulat, cu 15 puncte. Pe parcursul sezonului regulat, formația pregătită de Sică Bârdeș a câștigat trei meciuri, a remizat de șase ori și a pierdut șapte partide. Golaverajul a fost unul negativ. Pucioasa a reușit să marcheze de 18 ori, dar a primit 22 de goluri. În play-out se joacă în format tur-retur, un total de opt meciuri. În tur, Pucioasa are următorul program: FCSB 2 (deplasare), Muscelul Câmpulung (acasă), CSDinamo București (deplasare) și Unirea Bascov (acasă).

 

 

Cosmin Sava