20.05.2019 00:09

Flacăra câștigă ultimul joc acasă

Flacăra câștigă ultimul joc acasă
Galerie foto

❚ Morenarii au deschis scorul prin Andrei Iliescu, care a finalizat frumos o centrare venită de la Zidăroiu. La această fază, portarul echipei din Brașov, Albert Popa a acuzat o lovitură serioasă la cap, fiind transportat la spital. ❚ „Iască” a reușit să marcheze al doilea gol, în urma unei pase venite de la Oaie. Oaspeții au redus din diferență prin Florin Stîngă, care a punctat cu un șut frumos din afara careului


COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Flacăra. Spectatori: 500. Au marcat: Andrei Iliescu (20, 32) / Florin Stîngă (57). Cartonașe galbene: Zidăroiu (45+4), Cernea (73), C. Dinu (76), Roman (90+3) / Antone (45+9), Rența (46), D. Popa (67), Tălmaciu (78), Danciu (80), Dragomir (89). Au arbitrat: Adrian Frățilă (Vadu Pașii – Buzău) - Silviu Andreiu (Râmnicu Sărat) și Andreea Sava (Mărăcineni). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova), Adrian Peiu (Urziceni). Flacăra: Chiran - Niță, E. Matei, Oaie, Cernea - Vîrtej, C. Dinu – Zidăroiu (87 Roman), Drăgan (64 B. Negrea), A. Negrea - Iliescu. Antrenor: Gabi Paraschiv. Brașov: A. Popa (30 Maxim) - Răducan, Tălmaciu, Rența, Dragomir - Stîngă, Marin (77 Mitroi) – Antone (73 Sandu), Danciu, Grigore (73 Pîrvulescu) - D. Popa. Antrenor: Florin Stîngă. Flacăra Moreni și-a revenit după ultimele două înfrângeri și a reușit să câștige meciul cu SR Brașov, ultimul de pe teren propriu din acest sezon. Prin succesul de vineri, echipa pregătită de Gabi Paraschiv a ajuns pe locul 10 în Seria C3, cu 40 de puncte acumulate. În ultima etapă, Flacăra se deplasează la Turnu Severin, acolo unde urmează să joace împotriva celor de la U Craiova 1948.

„Iască” a reușit o dublă

Morenarii au început jocul în atac, dar șutul lui Drăgan din afara careului a fost prins fără probleme de portarul oaspeților (2), în timp ce loviturile de cap ale lui Iliescu (4) și Vîrtej (6) nu au prins cadrul porții. Cernea a șutat bine din lovitură liberă, dar A. Popa a fost la post (10), apoi Oaie a șutat peste poartă dintr-o poziție excelentă (12). Echipa din Brașov a avut prima ocazie prin Grigore, al cărui șut a fost prins de Chiran (15). Flacăra a deschis scorul prin Andrei Iliescu, cel care a finalizat frumos o centrare venită de la Zidăroiu (20). La această fază, portarul echipei din Brașov, Albert Popa, a acuzat o lovitură serioasă la cap, fiind transportat la spital. Cernea a șutat din nou bine din lovitură liberă, dar Maxim a respins în corner (31), însă, la următoarea fază, Flacăra și-a mărit avantajul. Iliescu a reușit să marcheze al doilea gol, în urma unei pase venite de la Oaie (32). Oaspeții au încercat să intre în meci, dar lovitura de cap a lui Stîngă a trecut pe lângă poartă (33). Drăgan a trimis bine din afara careului, însă portarul oaspeților a avut o intervenție pe măsură (35). Brașovenii puteau să intre în meci, dar Chiran s-a opus la șutul lui Grigore (45+2), iar Dragomir a tras pe lângă poartă din marginea careului (45+3). Brașovul nu a avut puterea să revină Repriza secundă a început tot cu Flacăra în atac. Zidăroiu a trimis în bară, mingea a sărit la Drăgan, dar acesta a trimis peste poartă (50). Oaspeții au redus din diferență prin Florin Stîngă, care a punctat cu un șut frumos din afara careului (57). Câteva minute mai târziu, echipa din Brașov putea să restabilească egalitatea, dar șutul lui D. Popa a fost respins de Chiran (60). Finalul partidei a aparținut morenarilor, numai că lovitura de cap a lui Iliescu a trecut pe lângă poartă (69), în timp ce șutul lui Vîrtej a fost respins în corner (70). Cernea a șutat bine din lovitură liberă, dar șutul lui a trecut puțin pe lângă poartă (84), în timp ce Vîrtej nu a putut să-l învingă pe Maxim în prelungirile partidei (90+3).