04.02.2019 00:09

Flacăra a înscris de 12 ori în partida cu Viitorul Caragiale

Flacăra a înscris de 12 ori în partida cu Viitorul Caragiale
Galerie foto

❚ Oprescu (4), Drăgan (3), Zidăroiu, Rosciugă, Oaie, Alex Negrea și Iorga au marcat în meciul de sâmbătă, disputat pe terenul de la Pompieri ❚ La finalul cantonamentului, sâmbătă, Flacăra are un nou meci de pregătire, pe teren propriu, cu Recolta Gura Șuții

 

COSMIN SAVA

 


 

Sâmbătă, trupa pregătită de Gabriel Paraschiv a disputat un nou meci de pregătire, de această dată împotriva echipei de Liga a 4-a, Viitorul IL Caragiale. Flacăra a dominat total partida, la pauză conducea cu 4-0, iar la final scorul înregistrat a fost 12-0. Oprescu (4), Drăgan (3), Zidăroiu, Rosciugă, Oaie, Alex Negrea și Iorga au marcat în meciul de sâmbătă, disputat pe terenul de la Pompieri. Flacăra (prima repriză): Chiran (Sîrbu)- Niță, Costache, Pahonțu, Cernea - D. Matei, Neacșu - Zidăroiu, Roman, Ilie - Drăgan. Flacăra (repriza a doua): Pandalache - Oprea, E. Matei, Oaie, A. Negrea - Vîrtej, Dinu - Iorga, B. Negrea, Rosciugă - Oprescu. Au mai intrat: Stănescu, Chițescu și Oroșan. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Flacăra intră azi în cantonament

De astăzi, echipa morenară intră într-un stagiu de pregătire centralizată pe plan local. De asemenea, componenții lotului vor efectua astăzi și mâine vizita medicală. Paraschiv a stabilit câte două antrenamente în fiecare zi, iar la finalul cantonamentului, sâmbătă, Flacăra are un nou meci de pregătire, pe teren propriu cu Recolta Gura Șuții.