27.09.2021 00:12

Flacăra a cedat după pauză

Flacăra a cedat după pauză
Galerie foto

* Morenarii au reușit o partidă bună, până în momentul eliminării lui Neacșu. După acel moment, oaspeții au reușit să deschidă scorul, iar Flacăra nu a avut puterea să revină.

* Oaspeții au deschis scorul prin Ionică, cel care a punctat dintr-o lovitură liberă, fază la care Pandalache ar fi putut să facă mai multe, dacă era mai hotărât

* Flacăra nu a reușit să marcheze, dar a mai făcut-o echipa din Tunari, care s-a desprins în urma reușitei lui Milea, din lovitură liberă, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut la colțul scurt

* Scorul final, 0-3, a fost stabilit de Dane, care a marcat cu un șut frumos de la distanță, bară-gol

 

Flacăra Moreni are parte de un început complicat de sezon, în care a reușit să obțină o singură victorie, chiar în prima etapă, cu FC Argeș 2. La finalul săptămânii trecute, pe teren propriu, în cadrul etapei cu numărul 5, echipa pregătită de Gabi Paraschiv a întâlnit pe CS Tunari, formație care luptă pentru promovarea în liga secundă. Morenarii au reușit o partidă bună, până în momentul eliminării lui Neacșu. După acel moment, oaspeții au reușit să deschidă scorul, iar Flacăra nu a avut puterea să revină și să scoată vreun punct din meciul cu echipa din Ilfov.

Au rezistat în prima repriză

Meciul a început cu echipa oaspete în atac, dar lovitura de cap a lui Danciu a trecut pe lângă (2), iar Adăscăliței a trimis peste poarta lui Pandalache (6). Flacăra a oferit replica prin Niculăescu, însă șutul acestuia a fost reținut de Isvoranu (18). CS Tunari a revenit în atac, iar mingea expediată de Oșca, din banda stângă, a lovit bara (20), apoi Milea a trimis puțin pe lângă din interiorul careului (25). Oaspeții au continuat să atace, însă Pandalache a intervenit bine la șutul lui Ion (40), dar și la încercarea lui Milea (42). Ultima ocazie a primei părți a aparținut morenarilor, însă Drăgan a șutat peste poartă, din marginea careului (44).

Fazele fixe au făcut diferența

Repriza secundă a avut un scenariu asemănător cu prima, iar echipa din Tunari a fost periculoasă, încă din startul celui de-al doilea mitan. Adăscăliței a șutat din marginea careului, Pandalache nu a reușit să prindă mingea, iar aceasta a lovit bara transversală, fiind reținută într-un final de portarul morenar (48). Oșca a urcat bine în atac și a șutat din marginea careului, însă șutul acestuia nu a prins cadrul porții (59). Oaspeții au deschis scorul, într-un final, prin Ionică, cel care a punctat dintr-o lovitură liberă, fază la care Pandalache ar fi putut să facă mai multe, dacă era mai hotărât (63). Morenarii s-au trezit după acest gol și au încercat să revină în meci, însă șuturile lui Vîrtej nu au prins cadrul porții (67, 73), iar lovitura de cap a lui Iască a fost reținută de Isvoranu (79). Flacăra nu a reușit să marcheze, dar a făcut-o echipa din Tunari, care s-a desprins în urma reușitei lui Milea, din lovitură liberă, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut la colțul scurt (84). Scorul final, 0-3, a fost stabilit de Dane, care a marcat cu un șut frumos de la distanță, bară-gol (86).

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra - Moreni. Au marcat: Cosmin Ionică (64), Răzvan Milea (84), Alexandru Dane (86). Cartonașe galbene: Nicolae (17), Niculăescu (55), Vîrtej (66), Oaie (82) / Acasandrei (29), Danciu (55), Mihai (80). Cartonaș roșu: Neacșu (58). Au arbitrat: Robert Ciorbea (Sanpetru) - Andrei Pavel Cojocaru (Brașov) și Marian Tunsoiu (Sinca Nouă). Observatori FRF: Lorant Veress (Sfântu Gheorghe) și Bogdan Gheorghe Lie (Făgăraș).

Flacăra: Pandalache - Niță, E. Matei (46 Iliescu), Oaie – Călin (81 Ilie), Neacșu, Nicolae (46 Oancea), Vîrtej, R. Matei - Niculăescu, Drăgan (60 Negrea). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Tunari:  Isvoranu - Gheorghe, Tudose, Acasandrei (46 Novacek), Oșca - Oancă, Adăscăliței (52 Dane), Danciu (73 Mihai), Ion (73 Andone) - Milea, Stoian (52 Ionică). Antrenor: Ștefan Odoroabă.

 

Cosmin Sava