17.11.2020 00:09

Flacăra a ajuns în afara locurilor de baraj

Flacăra a ajuns în afara locurilor de baraj
Galerie foto

❚ Echipa din Moreni a scos un singur punct din ultimele trei etape, iar acest lucru a dus-o pe formația pregătită de Gabi Paraschiv în afara locurilor de baraj. ❚ Antrenorul morenar a transmis că echipa lui a avut o prestație bună în meciul cu Pucioasa, doar până în momentul în care jucătorii săi s-au văzut egalați. ❚ „Pentru mine nu există jucători importanți sau mai puțin importanți, o să existe sigur schimbări importante în această iarnă”, s-a exprimat Paraschiv ❚ „Cred că ne lipsesc atitudinea și bărbăția în momente cheie. E o serie foarte echilibrată, fiecare meci poate produce schimbări în clasament”, a completat tehnicianul de pe Cricov

 

COSMIN SAVA


Flacăra Moreni a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat, după o perioadă foarte lungă de timp, chiar în fața rivalei dâmbovițene, FC Pucioasa. După un meci în care trupa morenară a deschis scorul prin Andrei Iliescu, echipa pregătită de Nicu Croitoru a avut puterea să întoarcă rezultatul și să plece de la Moreni cu trei puncte mari. Flacăra a scos un singur punct din ultimele trei etape, iar acest lucru a dus-o pe formația pregătită de Gabi Paraschiv în afara locurilor de baraj. Au mai rămas însă opt etape de disputat, iar lupta finală va începe în luna martie. Până atunci, Gabi Paraschiv are la dispoziție destul timp pentru a pune la punct o strategie sănătoasă, care să o ducă pe Flacăra pe un loc de play-off la finalul sezonului.

„După primul gol încasat totul s-a năruit ca un castel de cărți”

Antrenorul morenar a transmis că echipa lui a avut o prestație bună în meciul cu Pucioasa, doar până în momentul în care jucătorii săi s-au văzut egalați. Acesta anunță schimbări importante în perioada de iarnă și încă speră că echipa lui poate ajunge pe loc de baraj. „În partida cu Pucioasa am avut 25 de minute bune, în care am condus jocul, am marcat, am mai avut și alte ocazii, însă după primul gol încasat totul s-a năruit ca un castel de cărți. Cred că ne lipsesc atitudinea și bărbăția în momente cheie. E o serie foarte echilibrată, fiecare meci poate produce schimbări în clasament. Pentru noi este foarte important să prindem o perioadă de pregătire în iarnă așa cum trebuie și să am tot lotul sănătos”.

„Lucrurile bune se întâmplă celor care știu să aștepte”

„Nu voi discuta despre lucrurile de care sunt mulțumit, o să le omit, dar nu mi-a plăcut lipsa de constanță pe parcursul acestei prime părți a campionatului, având în vedere că avem o echipă experimentată. Pentru mine nu există jucători importanți sau mai puțin importanți, o să existe sigur schimbări importante în această iarnă, pentru că singurul lucru important e Flacăra Moreni, restul suntem persoane adiacente. Suporterii au un slogan care mi-a plăcut foarte mult: Lucrurile bune se întâmplă celor care știu să aștepte!”, a completat Paraschiv.