09.09.2022 00:16

Firma de insolvență, câștig uriaș din vânzarea COST!

Firma de insolvență, câștig uriaș din vânzarea COST!
Galerie foto

*„Pentru că doar a vândut o bucată din combinat, partea productivă, firma de insolvență a încasat 3 milioane de euro”, a precizat liderul sindical Nicolae Dragodănescu

 

Despre rușii care au distrus Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște, președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu ne-a declarat că momentan nu are informații noi despre ei, dar speră să afle în curând pentru că urmează să se întâlnească cu aceștia „la bară” pentru niște grupe de muncă acordate greșit foștilor salariați! Cert este faptul că rușii au rămas cu o bucată destul de mare de teren pentru care se continuă procedura insolvenței. Însă ceea ce a ținut să remarce liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu este că adevăratul câștigător de la COST a fost firma de insolvență, care a câștigat 3 milioane de euro pentru că vândut o bucată din combinat.

„Cu rușii care au fost la COST nu ne-am mai intersectat, o să mai avem niște procese cu ei pentru recuperat niște grupe de muncă greșit acordate și o să aflăm mai multe. Își continuă insolvența pe bucata care le-a rămas. Din nefericire le-a rămas o bucată de teren destul de mare. Chiar dacă nu este activitate productivă suntem într-un fel sau altul legați de acele terenuri... Dacă o lua statul (n.n. activitatea productivă) și corecta valoarea de vânzare cu investițiile de mediu neefectuate de către ruși luam și acea bucată fără să ne doară capul. În schimb, a câștigat foarte bine firma de insolvență. Pentru că doar a vândut o bucată din combinat, partea productivă, firma de insolvență a încasat 3 milioane de euro. Aceștia sunt adevărații câștigători!”, a declarat președintele Sindicatului Valahia Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

Violeta Stanciu