07.06.2022 00:11

Final de capitol

Final de capitol
Galerie foto

Colaborarea dintre Chindia Târgoviște și Emil Săndoi a ajuns la final. Antrenorul oltean a fost adus pe banca tehnică a formației dâmbovițene la finalul lunii iunie 2020 și a reușit să obțină rezultate decente. În primul an a evitat retrogradarea în urma barajului cu CS Mioveni, apoi a încheiat sezonul pe locul 7, iar în stagiunea recent încheiată a trecut de Concordia Chiajna la baraj, iar Chindia va începe al patrulea sezon consecutiv pe prima scenă fotbalistică.

Aventura lui Emil Săndoi pe banca tehnică a formației târgoviștene a ajuns la final, acesta nu a mai primit o propunere pentru prelungirea contractului, iar la Chindia va ajunge un antrenor nou. Emil Săndoi încă are susținători printre dâmbovițeni, sunt microbiști care și-ar fi dorit ca acesta să continue la Chindia, fiind mulțumiți de ceea ce a reușit olteanul pentru echipa târgovișteană în cei doi ani petrecuți la această formație.

Sunt și multe persoane care îl critică pe Săndoi pentru stilul de joc pe care Chindia l-a afișat în mandatul acestuia și cred că formația pe care o urmăresc va arăta mai bine cu un alt antrenor. Ca fiecare tehnician, Emil Săndoi are plusuri și minusuri, însă sunt de părere că acesta a reușit lucruri frumoase la Chindia și poate ține fruntea sus la finalul acestui capitol.

A reușit să salveze echipa de la retrogradare în fiecare sezon, ba chiar a condus-o la un baraj pentru calificarea în preliminariile cupelor europene, iar aceste rezultate sunt unele mai mult decât decente, dacă ținem cont de condițiile în care acesta și-a desfășurat activitatea. Rămâne de văzut ce va urma pentru antrenorul oltean, unde va alege acesta să meargă, pentru că au apărut câteva zvonuri legate de interesul unor echipe, însă în acest moment Săndoi este liber de contract.

De asemenea, este important și cine va ajunge pe banca tehnică a Chindiei, ce principii de joc va avea noul antrenor, ce jucători va avea la dispoziție, ce obiectiv își va propune ca tehnician al formației târgoviștene. Urmează o vară agitată la Chindia, conducerea trebuie să găsească cele mai bune variante, atât pe banca tehnică, cât și în lot, pentru a avea parte de o stagiune mai liniștită decât cea recent terminată.

 

 

Cosmin Sava