28.04.2023 00:05

Festival-concurs regional al artelor „Art4You”

Festival-concurs regional al artelor  „Art4You”
Galerie foto

Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște organizează în perioada 24-28 aprilie 2023 Festivalul-concurs regional al artelor (muzică, teatru, arte plastice) „Art4You”, aflat la ediția a XIV-a, sub coordonarea dnei prof. Doina Valeria Bădica. Tema acestei ediții este „Simfonii de primăvară“.

Concursul se adresează tinerilor artiști din țară și străinătate, aparținând învățământului de masă și particular (clasele III-VIII), având ca scop descoperirea și promovarea tinerelor talente din domeniul artistic, existente în școli de cultură generală și vocaționale, dar și manifestarea interdisciplinară a temei concursului, prin diverse forme estetice꞉ sunet, culoare, imagine și formă.

Festivalul-concurs este înscris în CAER, poziția 711 și se desfășoară pe 5 secțiuni:

1. Secțiunea Muzica ușoară- 33 de concurenți;

2. Secțiunea Muzica Populară- 14 concurenți;

3. Secțiunea Teatru- 18 trupe (40 de participanți);

4. Secțiunea Pictură- 31 concurenți;

5. Secțiunea Fotografie- 20 de concurenți.

 

Partenerii evenimentului sunt, ca în fiecare an: Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște. Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 28 aprilie 2023, în Amfiteatrul „George Enescu”, la ora 09.30.