20.10.2021 00:15

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie îndeamnă oamenii să se vaccineze

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie îndeamnă oamenii să se vaccineze
Galerie foto

*„Trebuie să evităm deplasările inutile, trebuie să cerem testare la orice semn de răceală și să avem încredere în vaccinare”, a declarat dr. Ileana Dumitrescu, președintele Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița

 

Chiar și în ceasul al 12-lea, președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu face un apel la cetățenii județului să nu mai ezite și să meargă cu încredere la centrele de vaccinare pentru a se imuniza ! Numai în acest mod pandemia de coronavirus poate fi stopată, iar viețile oamenilor salvate.

„Oamenii trebuie să se vaccineze cu încredere pentru dreptul la viață”

,,Fac un apel către toți oamenii, nu contează vârsta, starea socială, sexul, starea economică, nu contează nimic... Cu toții trebuie să respectăm regulile cât se poate de mult....  Acesta este ca și un ordin! Trebuie să evităm deplasările inutile, trebuie să cerem testare la orice semn de răceală și să avem încredere în vaccinare. Oamenii s-au vaccinat din decembrie 2020, iar unii au ajuns la doza a 3 –a  și nu s-a întâmplat nimic.  Oamenii trebuie să se vaccineze cu încredere pentru sănătatea lor și pentru dreptul la viață, care nu au preț, sunt de neprețuit’’, este mesajul reprezentantei medicilor de familie din județul Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu. De asemenea, și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie a lansat un îndemn la vaccinare, care sună așa... „Ne vom lupta, cu toată iubirea noastră, pentru că fiecare viață contează... Și cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați. Pentru că fiecare viață contează. - Medicii din România”.

Violeta Stanciu