12.08.2022 00:12

FCSB, următorul obstacol pentru Chindia

FCSB, următorul obstacol pentru Chindia
Galerie foto

* După primele două etapă, formația pregătită de Mihalcea are doar două puncte și ocupă locul 14. Nici adversara de duminică nu are un început bun de stagiune.

 

Perioada complicată continuă pentru Chindia Târgoviște, care în etapa cu numărul 5 a acestui sezon va evolua în deplasare, pe terenul vicecampioanei FCSB. Partida se joacă duminică, de la ora 21:30, pe National Arena, în București. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport, Orange Sport și Prima Sport, iar prețul biletelor este următorul. În cadrul acestei etape mai sunt programate jocurile: FC Argeș-FC U Craiova, UTA Arad-Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești-Rapid București, FC Voluntari-Sepsi, Universitatea Craiova-CS Mioveni, CFR Cluj-FC Botoșani și Farul Constanța-AFC Hermannstadt.

Vecine de clasament

Chindia are un început slab de sezon, iar în ultima etapă a pierdut, 0-2 cu CFR Cluj, deși finalul partidei a găsit-o pe echipa târgovișteană cu doi oameni în plus pe teren față de campioană. După primele două etapă, formația pregătită de Mihalcea are doar două puncte și ocupă locul 14. Nici adversara de duminică nu are un început bun de stagiune, iar în ultima rundă FCSB a remizat cu CS Mioveni, ocupanta ultimului loc din SuperLiga. După primele patru runde, echipa pregătită de Nicolae Dică a adunat trei puncte și se clasează pe poziția a 13-a în prima ligă.

FCSB, mai bună în sezonul trecut

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în stagiunea precedentă, în sezonul regulat, pentru că la finalul primei faze a campionatului, Chindia a mers în play-out, iar formația patronată de Gigi Becali a jucat în play-off. Ambele meciuri au fost câștigate la limită de FCSB. În tur, la Ploiești, FCSB s-a impus în prelungiri, grație golului marcat de Budescu din penalty. În retur Chindia a condus cu 2-0 la pauză, grație reușitelor semnate de Popa și Butean, dar FCSB a întors rezultatul după pauză și s-a impus cu 3-2, grație golurilor marcate de Olaru și Gheorghe, ultimul cu o „dublă”.

Cosmin Sava