01.09.2014 00:05

FCM, victorie în primul meci

FCM, victorie în primul meci
Galerie foto

❚ Singurul gol al partidei a fost reușit de Cătălin Mihăilă, în minutul 75, după ce acesta a fost introdus pe teren de Becheanu, altfel o decizie inspirată a tehnicianului ❚ Sper ca și Chindia să bată la Podari, o echipă care nu a avut nicio ocazie cu noi”, a spus Anghelinu pentru site-ul nostru

M. RĂDUCU

 


 

Nici nu a început bine campionatul, că FCM Târgoviște a reușit deja prima victorie. Băieții lui Haralambie Becheanu au câștigat în prima rundă, în deplasare, cu CS Podari, scor 1 – 0. La pauză, a fost un rezultat alb pe tabelă, iar singurul gol al partidei a fost reușit de Cătălin Mihăilă, în minutul 75, după ce acesta a fost introdus pe teren de Becheanu, altfel o decizie inspirată a tehnicianului. Așadar, se poate spune că târgoviștenii i-au scos deja lui Zotic primele milioane de lei din buzunar.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Puteam să le dăm 3 – 0”

Severin Anghelinu, delegatul Municipalului, a renunțat la observarea unui meci de Liga a IV-a sâmbăta trecută, pentru a fi aproape de echipa lui Zotic în prima deplasare a sezonului. „Puteam să le dăm cel puțin 3 – 0, însă am ratat foarte mult, în special prin Lețu. Sper ca și Chindia să bată la Podari, o echipă care nu a avut nicio ocazie cu noi”, a spus Anghelinu pentru site-ul nostru.

CS Podari – FCM Târgoviște 0 – 1 (0-0)

A marcat: Mihăilă (75)

CS Podari: Nedelcovici – Stoian, Preda, Dina, Stania, Orban, Murgan (46 Stoica) (70 Luncan), Gringoiu, Răduț, Niculescu, Poenaru (85 Ciocioana). Antrenor: Victor Naicu.

FCM Târgoviște: Zegheru – I. Constantin, Coman, Oprea, Dumitru – Calofir, Gâldău, Mândru (90+3 Neagu), Maria (70 Mihăilă) – Lețu (85 Constantinescu), Dragnea. Antrenor: Haralambie Becheanu.