17.04.2014 08:09

FCM Târgoviște - Urban Titu se joacă vineri, la Șotânga

FCM Târgoviște - Urban Titu se joacă vineri, la Șotânga
Galerie foto

❚ După ce contestația depusă de Conpet Ploiești, pentru meciul cu FC Păpăuți (0-0), a fost soluționată favorabil, echipa prahoveană a devenit liderul clasamentului play-out din Seria a 6-a a Ligii a III-a, iar FCM Târgoviște a coborât pe locul 2 ❚ Dacă tot vorbim de schimbări de ultimă oră, să spunem că au apărut modificări importante și în programul meciurilor din play-off și play-out. Spre exemplu, Chindia va debuta mâine acasă, cu FC Zagon, va juca apoi la CSM Câmpina, va urma un meci la Târgoviște cu Atletic Bradu, o deplasare la SCM Pitești și, în ultima etapă a turului, un nou meci pe teren propriu cu Fortuna Câmpina

 

COSTIN MIHAI


 

După ce contestația depusă de Conpet Ploiești, pentru meciul cu FC Păpăuți (0-0), a fost soluționată favorabil, echipa prahoveană a devenit liderul clasamentului play-out din Seria a 6-a a Ligii a III-a, iar FCM Târgoviște a coborât pe locul 2.

 

În aceste condiții, echipa antrenată de Haralambie Becheanu nu va mai liber în etapa de mâine și va juca acasă, cu Urban Titu, într-un meci ce merită văzut. Toți ochii sunt îndreptați însă în acest moment către CSM Câmpina, echipă care se va retrage aproape sigur din campionat, urmând ca astăzi să ia o decizie finală.

 

În cazul unui abandon al grupării prahovene, ar fi a doua echipă din serie care abandonează competiția, după Civitas Făgăraș, astfel că nu ar mai retrograda direct nici o echipă. Ar mai fi doar una cu semnul întrebării, cea care va termina pe locul 5 în clasamentul play-out, ocupat în acest moment de Urban Titu.

 

Chindia - Fortuna se joacă abia în etapa a 5-a

Dacă tot vorbim de schimbări de ultimă oră, să spunem că au apărut modificări importante și în programul meciurilor din play-off și play-out, după cum ne-a informat delegatul celor de la FCM Târgoviște, Severin Anghelinu.

 

Dacă în prima etapă se va juca după țintarul inițial, adică locurile 1-6, 2-5 și 3-4, lucrurile se schimbă radical din etapa a doua. Spre exemplu, Chindia va debuta mâine acasă, cu FC Zagon, va juca apoi la CSM Câmpina, va urma un meci la Târgoviște cu Atletic Bradu, o deplasare la SCM Pitești și, în ultima etapă a turului, un nou meci pe teren propriu cu Fortuna Câmpina. După care vor urma partidele din retur. Vor fi și două etape intermediare, pe 6 și 27 mai.

 

Clasament play-out

1. Conpet 10 5 4 1 16-6 19

2. FCM Tgv 10 5 3 2 15-10 18

3. Reghin 10 4 4 2 8-10 16

4. Păpăuți 10 4 2 4 16-17 14

5. Urban Titu 10 4 1 5 10-12 13

6. Făgăraș 10 0 2 8 5-24 2