19.09.2022 00:09

FC Pucioasa a învins Unirea Bascov

FC Pucioasa a învins Unirea Bascov
Galerie foto

* Fără victorie de trei meciuri înaintea partidei disputate vineri, echipa pregătită de Sică Bârdeș a reușit să se mobilizeze și să obțină toate punctele puse în joc

 

În etapa a 4-a din această stagiune de Liga a 3-a,  FC Pucioasa a primit vizita uneia dintre formațiile interesante ale seriei din care fac parte echipele dâmbovițene, Unirea Bascov. Fără victorie de trei meciuri înaintea partidei disputate vineri, echipa pregătită de Sică Bârdeș a reușit să se mobilizeze și să obțină toate punctele puse în joc.

În acest meci, FC Pucioasa a început cu Ghițescu, Marina, Samoilă, Diță, Ciobanu, Enache, Dragnea, Fuiorea, Croitoru, Nisipeanu și Calofir, iar rezerve au fost Budoiu, Călin, Căpraru, Petroneasa, Vintilă, Aron și Tudor. De partea cealaltă, pentru Bascov au început drept titulari: Gheorghe- Gallo, Linte, Dumitrache, Tănase- Stoian, Gheoroae, Albulescu- Hațegan, Butoiu, Cataramă, iar rezerve au fost Grigore, Puică, Doinea, Ciobanu, Terec, Mihalcea, Ciurea, Ionică și Tudose.

FC Pucioasa a rezolvat meciul încă din prima repriză, prin două penalty-uri, transformate de căpitanul Narcis Marina în minutele 15 și 20. Chiar dacă echipa dâmbovițeană a evoluat cu un om mai puțin din minutul 68, după eliminarea lui Samoilă, băieții pregătiți de Adi Dulcea nu au avut puterea să revină, iar Pucioasa a câștigat toate punctele puse în joc. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Bârdeș a acumulat 7 puncte și a urcat în partea de sus a clasamentului. Runda următoare, Pucioasa joacă în deplasare, cu SC Popești-Leordeni, formație care și-a propus să promoveze la finalul acestui sezon.

 

 

Cosmin Sava