28.01.2020 00:08

FC Botoșani, un adversar dificil

FC Botoșani, un adversar dificil
Galerie foto

❚ Ambele formații au nevoie de puncte, echipa pregătită de Viorel Moldovan trebuie să iasă din zona periculoasă a clasamentului, în timp ce trupa lui Marius Croitoru luptă pentru a intra în play-off ❚ Alin Șeroni (fundaș, UTA) și Marko Dugandzic (atacant, NK Osijek) sunt fotbaliștii care au ajuns sub comanda lui Croitoru, ultimul cu evoluții apreciate în stagiul de pregătire ❚ La capitolul plecări se află următorii jucători: George Miron (FCSB), Hervin Ongenda (Chievo), Sofien Moussa, Nikita Kolesovs, Leonel Pierce (toți contracte reziliate), Dragoș Penescu (împrumut la „U” Cluj) și Alexandru Pitfor (împrumut la Chindia)

 

COSMIN SAVA

 


 

La finalul acestei săptămâni vor începe meciurile din prima ligă, iar Chindia evoluează pe teren propriu, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, duminică, de la ora 17.00, împotriva formației FC Botoșani. Ambele formații au nevoie de puncte. Echipa pregătită de Viorel Moldovan trebuie să iasă din zona periculoasă a clasamentului, în timp ce trupa lui Marius Croitoru luptă pentru a intra în play-off. În tur Chindia s-a impus categoric, 3-0, grație reușitelor semnate de Ioan Dumiter, Liviu Mihai și Mihai Voduț.

Doar două transferuri

FC Botoșani nu a fost prea activă pe piața transferurilor în această iarnă, reușind să efectueze doar două transferuri. Alin Șeroni (fundaș, UTA Arad) și Marko Dugandzic (atacant, NK Osijek) sunt fotbaliștii care au ajuns sub comanda lui Croitoru, ultimul cu evoluții apreciate în stagiul de pregătire. Au mai fost promovați jucători de la juniori, cum ar fi Alexandru Caia, David Croitoru, Eugen David sau Bogdan Filip. La capitolul plecări se află următorii jucători: George Miron (FCSB), Hervin Ongenda (Chievo), Sofien Moussa, Nikita Kolesovs, Leonel Pierce (toți contracte reziliate), Dragoș Penescu (împrumut la „U” Cluj) și Alexandru Pitfor (împrumut la Chindia).

Trei victorii în meciurile de pregătire

Formația pregătită de Marius Croitoru s-a descurcat destul de bine în meciurile de pregătire. S-au obținut victorii cu Paksi (2-1), Ahmat (3-1) și Spartak Trnava (2-1), dar s-a pierdut cu Legia (1-2) și Beroe (1-2). Clubul târgoviștean a scos la vânzare biletele pentru partida de duminică, cu următoarele prețuri: Tribuna 0 - 20 lei și Tribuna I - 15 lei.