27.01.2015 00:09

Fără scăpare

Fără scăpare
Galerie foto

COSTIN MIHAI

 


 

Oficialii echipei din Caragiale au prezentat Comisiei de Apel un document din care reiese că au achitat taxa de memoriu din contul clubului. Actul este întărit cu număr de chitanță, cu semnătura fostului secretar Severin Anghelinu și cu parafa AJF Dâmbovița.

Numai că, între timp, Anghelinu s-a prăpădit, iar o persoană de mare încredere din echipa lui Tudor Emil le-a șoptit celor de la Ungureni că rivalii de la Caragiale nu au achitat, de fapt, niciun memoriu, descurcându-se și ei cum au putut, pe ochi frumoși. Nu întâmplător nu au mai ajuns unii pe funcțiile mult visate, dar asta e altă mâncare de pește. Atât le-a trebuit celor din familia Honciu, care s-au sfătuit și cu un avocat, mergând pe firul care duce la capătul mosorului.

Cum s-a solicitat o expertiză contabilă, care durează de vreo săptămână, vă dați seama că cel mai la îndemână responsabil este regretatul Severin Anghelinu. Mă întreb oare nu cumva e implicat și Tudor Emil? Mi-e greu să cred că se poate folosi cineva de parafa AJF Dâmbovița, fie el și secretarul asociației, fără a avea acceptul președintelui!

Iar dacă expertiza contabilă dovedește că memoriul respectiv nu a fost plătit din contul clubului din Caragiale, dacă există un asemenea cont, atunci miroase a penal, cu fals în înscrisuri oficiale și altele legate. În atare condiții, dacă s-ar apuca să vorbească fostul polițist Vasile Bărbuș, conducătorul formației din Caragiale, atunci va fi deranj mare pentru Tudor Emil și pentru alții de prin AJF. Și mai periculoși sunt însă cei de la Ungureni, care au prins „miros de sânge” și adulmecă o pradă grasă. Chiar își permit să-i fluture pe sub nas lui Tudor Emil adresa cu auditul financiar, băgându-l și mai tare în sperieți.

Oricum ar da-o tovarășul președinte, tot va supăra pe cineva, acum depinde de cine se teme mai tare. Se adună problemele în dreptul său, iar dacă va continua în ritmul ăsta, e greu de crezut că-l va mai prinde vara în funcție. Și-a atras așa de mulți dușmani, încât nu mai știe din ce direcție poate veni lovitura fatală.