19.01.2017 00:06

Fără noutăți la reunirea morenarilor

Fără noutăți la reunirea morenarilor
Galerie foto

❚ „Au fost prezenți la reunire jucătorii din turul campionatului. Sunt apți toți, deși au câteva kilograme în plus, dar o să scape repede de ele. Momentan nu există noutăți în cadrul lotului”, a transmis antrenorul Gabriel Paraschiv

COSMIN SAVA


Ieri a avut loc reunirea echipei Flacăra Moreni, la baza proprie. Antrenorul Gabriel Paraschiv a început o serie de teste, prin care vrea să vadă la ce nivel se află elevii săi în acest moment din punct de vedere fizic. După aceste probe, urmează vizita medicală, un joc de pregătire cu Chindia Târgoviște și apoi va fi anunțat lotul pe care o să se bazeze Flacăra în cantonament. La reunire au fost prezenți toți jucătorii care au fost în lot și în turul acestui sezon, dar până în acest moment nu există noutăți. După cum a anunțat zilele trecute, Paraschiv o să facă o analiză atentă și, probabil, vor apărea despărțiri.

„Avem nevoie de o pregătire bună”

„Au fost prezenți la reunire jucătorii din turul campionatului. Sunt apți toți, deși au câteva kilograme în plus, dar o să scape repede de ele. Momentan nu există noutăți în cadrul lotului. Am început testele, le testăm anumite caracteristici fizice, cum ar fi viteza sau forța. După ce terminăm testele, facem vizita medicală, avem meci cu Chindia și apoi stabilim lotul pentru cantonament. Pentru această selecție voi lua în calcul prestațiile lor din cei trei ani de muncă, rezultatele din teste, dar și modul în care vor evolua în partida cu Chindia. Știu că e o perioadă grea pentru ei, una în care o să muncim mult, dar avem nevoie de o pregătire bună pentru a reuși un retur bun”, a declarat Gabriel Paraschiv.