11.06.2018 00:09

Fanii Chindiei au dominat la Voluntari

Fanii Chindiei au dominat la Voluntari
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană poate întoarce rezultatul miercuri la Târgoviște. Unde vor veni, după estimările noastre, peste 10.000 de suporteri ❚ Probabil că ne vom întoarce în timp, cu oameni pe ruine, în plute sau pe terasa de la Casa Armatei

COSTIN MIHAI

 


 

Chindia a arătat ca un club mare la Voluntari, atât pe teren, cât și în tribune. Bine așezată tactic, cu o organizare defensivă riguroasă și cu tupeu, formația târgovișteană a impus și a câștigat respectul tuturor. Dacă ar mai fi fost și Liviu Mihai la mijloc, clar peste emotivul Pencea, probabil că și atacanții erau puși mai bine în valoare. Chit că s-a pierdut (0-1), după o execuție ciudățică a lui Balaur (79), Chindia a demonstrat că nu e cu nimic mai prejos decât Voluntari și că poate întoarce rezultatul miercuri la Târgoviște. Unde vor veni, după estimările noastre, peste 10.000 de suporteri. Probabil că ne vom întoarce în timp, cu oameni pe ruine, în plute sau pe terasa de la Casa Armatei.

Fanii Chindiei au scandat anti PSD

Chindia a impresionat și în tribune, unde a avut aproximativ 1.000 de susținători. Cei de la Voluntari au suplimentat numărul de bilete pentru dâmbovițeni, de la 230 spre 800, însă, văzând că sunt și mai mulți, au oprit vânzarea la case. Până la urmă, au pătruns cu toții în stadion, unde au făcut o atmosferă frumoasă. Printre ei, și juniorii Chindiei, alături de părinți, care au trăit meciul cu sufletul la gură. La îndemnul unui individ susținut de conducerea clubului, o parte din galerie a strigat măscări la adresa PSDului, ai cărui susținători sau deplasat în același timp spre București, la miting. Parte din cele două grupuri s-au întâlnit în fața stadionului din Târgoviște, susținătorii Chindiei cerându- le celorlalți să plece acasă, cu „îndemnurile” de rigoare. Chiar și Adi Mutu a fost „gratulat” de galeria târgovi șteană, chit că a vorbit și a tratat cu respect echipa noastră, inclusiv la conferința de presă.